Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők!Ti randiznátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők!Ti randiznátok egy olyan emberrel,aki teljesen oldottan nagyon "cuki",jó dumás,de ha nem felszabadult, általában nem azt kommunikálja testileg,mint amit érez?.Ez teljesen önkéntelen,de a lelke mélyén még mindig hatalmas szeretet rejlik.

Figyelt kérdés

2023. okt. 25. 09:32
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Bitorló:A pánikrohamot le tudom küzdeni,de olyankor egy gengszternek gondolnak,mert olyan rossz,és szörnyű,hogy hatalmas akaraterő kell hozzá.Ezért szedek rivotrilt,de a múlt,és a jelen démonait ez sem űzi el.
2023. okt. 25. 10:20
 22/43 A kérdező kommentje:
Nem,de egy önként adott nagyon jó tanácsokat,és úgy érzem,itt az idő értelmet találni az életnek,vagy megszabadulni tőle.
2023. okt. 25. 10:23
 23/43 Bitorló37 ***** válasza:
Majd az idő megoldja. Annak nincs határa:)A főkolompos démonokat meg már az idők előtt elkülönítették, az alsóbbrendűek meg kaptak még egy esélyt, csak nagy részük nem bír magával, de ártalmatlanok. Úgyhogy a hiba az emberben van, démon nélkül.
2023. okt. 25. 10:28
 24/43 A kérdező kommentje:
Tehát mindig rejtsem el a lelki defekteket.Így viszont árverésnek érzem,én őszinte,kölcsönös tiszteleten alapuló,komoly párkapcsolatban vágytam.Úgy tűnik,nem fog összejönni.Nem vagyok elég életképes.Hulljon a férgese!
2023. okt. 25. 10:32
 25/43 A kérdező kommentje:
Kijavít szóértelmező,de a lényeg lejön.Köszi a válaszokat.
2023. okt. 25. 10:34
 26/43 Bitorló37 ***** válasza:
Dehogy érted:)
2023. okt. 25. 10:40
 27/43 A kérdező kommentje:
Mit nem értek szerintem férfitársam,akit nem is kérdeztem?
2023. okt. 25. 10:50
 28/43 Bitorló37 ***** válasza:
Jaj de mérges vagy(sírva röhögős, de tényleg). Hogyan értenéd, még én sem értem amit leírtam (zokogva röhögős)
2023. okt. 25. 10:59
 29/43 A kérdező kommentje:
Látom nők itt már hozzá sem szólnak.Ilyenkor érzek dühöt,csalódottságot az élet iránt.Miért kellett otthagynom az iskolát,és elmenni dolgozni,villany nélküli ki.szott lakásba?Az érettségit is munka mellett tettem le,és a húszas éveiben is a nagy nulla jellemző.Most itt vagyok,hiányos fogsorral(Lehet oltani),és egyre fáradtabb,egyre dühösebb vagyok az életre.Egyáltalán mi a f.sznak írtam ki kérdést piásan,ami a kutyát nem érdekli,megoldás meg pláne nincsen,csak magamtól,egyedül,amihez Teréz Anya alázatára lenne szükség?Nincs hozzá erőm.
2023. okt. 25. 11:02
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
Tehat olasz jegyekkel megaldott .afia beutesed van, es a nok ugy gondolod maffiozonak vagy bunozonek neznek.
2023. okt. 25. 11:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!