Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Működhet-e így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet-e így?

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok, 3 gyerek anyukája. 1 éve váltam el, de sok sok évig rossz volt a házasságom, tehát félek kicsit a párkapcsolatoktól. Viszont már egyedül sem annyira jó.

Több jelentkező is van/volt, szeretnének engem megismerni, így elhivtak randira. Természetesen nem egyidőben megy ez a dolog. Van egy férfi aki ésszerű választás lenne, rendes és kedves velem, külseje annyira nem jön be, tudjátok amikor mindenki noszogat hogy "fogadd el a meghívást, rendes ember,majd megszereted!" de téged nem vonz mint férfi! Nem kifejezetten a jóképű pasik jönnek be, csak valami fogjon meg benne, vonzódjak hozzá, de itt nincs meg ez. Szerintetek adjak neki egy esélyt? Voltatok már ilyen helyzetben, és jól sült el?

2023. okt. 23. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok.

Tudok olyan nőről, akinek ugyan így nem jött be az adott pasi. Aztán a nő adott több esélyt is az adott pasinak és a végén el kezdte érezni a bizsergét.

Szóval igen adj neki esélyt mert ki tud alakulni a vonzalom.

Csak, hogy tud ez első készből az ex csajom története, konkrétan végig néztem a szituációt! Így ezek után biztos lehetsz benne, hogy nagy eséllyel nálad is be fognak indulni a dolgok!

2023. okt. 23. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el randira és ha pl. az ötödik randi során se érzel semmit akkor búcsúzz el tőle.
2023. okt. 23. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
74%

5 randi minek.

Ha ránézel valakire és egyáltalán nem tetszik, ott még 1 is felesleges.

Más kérdés hogy 39 évesen 3 gyerekkel mennyire lehet válogatni.

2023. okt. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!