Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy egy kapcsolat, hogy az egyik fél nincs túl az exén? Lehet belőle szerelem?
Figyelt kérdés
A pasi úgy ismerkedett meg a lánnyal, hogy nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatának, és még mindig az exét szereti, de kapcsolatba kezdett ezzel a másik lánnyal. lehet ebből kapcsolat vagy szerelem?2023. jún. 23. 19:05
1/10 anonim válasza:
Hát ha még mindig az exét szereti, akkor nem érdemes belekezdeni.
3/10 anonim válasza:
Hogy gondolod? Szeretkeztek és ő az exét képzeli a helyedbe?
4/10 anonim válasza:
Kapcsolat lehet... Szexkapcsolat, de szerelem nem. Kár belefogni.
5/10 anonim válasza:
Attól függ, mennyire türelmes a másik. Én jártam már így és inkább szakítottam, nem voltam hajlandó elfogadni, hogy míg nekem csak ő van, addig ő gyakorlatilag azért van velem, hogy rajta túllépjen, és még én adjak neki időt, hátha belém szeret, vagy esetleg visszamegy hozzá. De legjobb barátnőm kapcsolata 4 évig működött azután, hogy 3 hónap járás után bevallotta a srácnak, hogy az exét jobban szerette, mint őt, illetve azt neki talán nem, de nekem mondta, hogyha akkor az exe azt mondta volna, hogy kezdjék újra, visszament volna. A srác meg kivolt egy napig, majd mintha mi sem történt volna, folytatták a kapcsolatukat. Azóta szakítottak, de nem emiatt, barátnőm is közben túllépett az exén és az újjal akarta volna leélni az életét.
6/10 anonim válasza:
Nem lehet.
Egyszer én is voltam hasonló szituban, de nálunk ez fokozatosan derült ki. Életem egyik legfájóbb élménye volt az az érzés, hogy nem voltam elég.
7/10 anonim válasza:
Ha az a tipus akinek csak az elérhetetlen a minden az ugy gáz.
Ez a tipus szakitással meg utanad sír. Meg az ujabb kapcsolatában is. Aztan mikor az lelép akkor meg utána fog sírni.
Sok pasi él abban a csapdában hogy illuzionál meg az instaképek meg az elerhetetlenek meg akik nemet mondanak szakitanak azok az nagy ő.
De akik mellette vannak azok meg soha.
Ha nem ilyen jellemhibás mint nagyon sokan, hanem megtudja látni az értéket abban aki mellette van, akkor van remény.
De ha csak az kell mindig aki nincs, akkor el is temetheti magát.
8/10 anonim válasza:
Nem, alapszabály hogy amíg nem vagy túl az előzőn, addig esélytelen hogy működjön a következővel.
9/10 anonim válasza:
8: és mi van akkor, ha valaki soha nincs túl az előzőn, évek múlva sem?
10/10 anonim válasza:
Mind2 sérült személy, így nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!