Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mennyi idő alatt lehet kiismerni egy új
kapcsolatban a másikat, hogy működhet-e az együttélés?
Én 8 hónap után költöztem össze az exemmel és hatalmas csalódás volt.
Egy barátnőm 2 hét (!!!) után a párjához költözött. Három éve együtt vannak.
Erre szerintem nincs biztos recept. :) Ha szeretitek egymást és úgy érzitek, költözzetek össze. Lakva ismerkszik az ember.
2023. júl. 28. 15:27
3 hónap nálam sehol se lenne elég ehhez, az fix.😒 Emberfüggő, de legalább 6-12 hónap kelleni szokott a legtöbb embernek minimum. Nálam olyan 1-2 év ez.
2023. júl. 28. 15:28
Én 2 hónap után költöztem össze az exemmel, 8 évig voltunk együtt, nem derült ki semmi negatív róla, mondjuk rólam lehet :D De jó volt a kapcsolat sokáig.
2023. júl. 28. 15:30
4/17 A kérdező kommentje:
Nálatok is megvolt a romantika, a boldogság, a "rózsaszín köd" az elején?
Aki jó emberismerő és nem vakítja el a szerelem annak elég 1 év is. De az biztos hogy 3 hónap kevés. Osszekoltozni is raer 6 hónap után minimum.
Minden azon múlik, hogy szeretitek-e/tisztelték-e egymást.
Valakinek szerencséje van, valakinek többet kell gürcölni, de különben nem mindegy milyen fajta csalódásról van szó. Az egy dolog, hogy te felruházod mindenféle jó tulajdonságokkal aztán padlót fogsz, amikor nem ért veled már egyet, vagy eleinte játszotta a tökéletest és később előbukkam az igazi arca.
2023. júl. 28. 15:32
Aktív 3 hónap után szerintem össze lehet költözni (ha többször is voltatok azalatt hosszabb időket együtt)
2023. júl. 28. 15:34
Hova sietni ezzel? Sosem ertettem ezt az azonnal koltozzunk ossze dolgot.. szerintem mindennek meg van a maga ideje, szexelni se szexelek elso randin ahogy osszekoltozni sem fogok 1-2 honap utan senkivel..
2023. júl. 28. 15:54
#7: Az amúgy a kapcsolatfüggőség egyik jele, hogy nem hajlandó várni semmivel se, hanem minden egyből felmegy 0-ról 100-ra.
2023. júl. 28. 16:04
Majd ha már együtt éltek, akkor jön a java. Amúgy kiismerni egy élet műve, mert az emberek közben változnak, az élethelyzetek hozzák ki az igazi énjüket.
2023. júl. 28. 16:24
38 évesen már belefér az összeköltözés ilyen rövid idő után. Viszont ne égessetek fel minden hidat magatok mögött. Pl. az esetleg meglevő lakást ne add el, hanem maximum add ki.
2023. júl. 28. 16:57
Kapcsolódó kérdések: