Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kapcsolat/szakítás után mennyi idővel kezdtetek el randizni? Meddig tartott a kapcsolat? Mikor éreztétek, hogy tovább tudtok lépni? Ki szakított? (Ha szeretnéd leírni: miért lett vége?)
Általánosságban azóta mennyi idővel szakítás után kezdtek ismerkedni? Tudatosan teszitek, vagy majd jön valaki mentalitással? Mennyi idő telik el két kapcsolatotok között? (Itt már a komolyabb felnőtt kapcsolatokra gondolok, közös tervekkel, együttéléssel stb)
Ha már megtaláltad az igazit, ő hanyadik kapcsolatod volt?
3 nap. Nincs ok időhúzásra 45 felett;)
47N
2év kapcsolat után, most 3 hónappal a szakítás után érzem úgy, hogy belevágnék egy újba.
20/F
Nézd ez a legtöbb embernek nem a döntésétől függ.
Van aki ha akarna se jönne össze pár éven belül még egy randi sem.
Az első 7 évig tartott, én szakítottam, sok-sok évvel korábban kellett volna! Őszintén szólva hülye voltam, hogy nem 1 hónap után hagytam ott mikor előállt azzal, hogy rossz hatással (🤦♀️🤦♀️🤦♀️) vannak rám a barátnőim, ő vagy ők...
Teljesem mások voltunk, 1 olyan dolgot sem tudnék mondani ami közös volt bennünk, mégcsak beszélgetni sem tudtunk!
Kb 3 hét után már mással voltam, vele úgy 6 hónapja kinéztük már egymást, de addig csak pár szót váltottunk a munkahelyünkön. Az első évfordulónkon 3 hónapos volt az első gyerekünk, a 2. lassan 5 éves, 8 éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!