Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vonzalom nélkül működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzalom nélkül működhet?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, beleszerettem egy férfiba, aki külsőre nem az esetem, nem tartom vonzónak. Viszont 2 hónapja beszélünk és sosem beszélgettem még ilyen jókat senkivel. Ő tudja, mire van szükségem, meg tudja ezt adni (érzelmileg), tud engem kezelni pedig nem vagyok könnyű eset. Már a 2 hónap alatt sokat adott nekem mentálisan, sokat fejlődtem mellette. Eddig csak heves csókcsatákig, szex nélküli együttalvásig jutottunk. Az utóbbi időkben azt vettem észre, elkezdtem iránta érzelmeket táplálni, hiányzik nekem mikor nem beszélünk.

A probléma, hogy külsőre nem vonzódom hozzá igazán. Nem mondom, hogy semennyire, de pl. nem indít be igazán.

Döntenem kell, mert közölte hogy szeretne komolyabban gondolkodni velem..

Mit tennétek a helyemben? Megpróbálnátok? Nekem fontos a vonzalom, szex is egy kapcsolatban, és ez a része vele nem tudom, hogy működhetne, ugyanakkor belsőre nagyon megfogott.

31/N

2023. jún. 23. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Mért gondolod hogy nincs vonzalom? csók volt :) drága
2023. jún. 23. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
36F vagyok, nem csókolozok olyannal aki nem mozgat meg.
2023. jún. 23. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyen nőtől mentsen meg a Jóistenke.
2023. jún. 23. 16:30
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
69%

Én veled egy idős vagyok, én személy szerint nem ismerkedek olyannal, aki nem tetszik, mert később csak gond lesz belőle, ez garantált.

Másészt az a pasi is bőven megérdemel egy olyan nőt, aki vonzónak találja.

2023. jún. 23. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem,aki nem vonz ,off...
2023. jún. 23. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Van, akinek a személyisége vonzó tud lenni a másikban, így lehetséges a sikered:).
2023. jún. 23. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!