Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalom nélkül működhet egy kapcsolat?
Közel 1 éve együtt vagyok a párommal, aki bár rendkívül aranyos, figyelmes, odaadó (amit a korábbi kapcsolataimrol nem tudok elmondani), de nem érzek vonzalmat irányába. Jól esik az érintése, de én magam nem vágyom úgy rá szexuálisan, és ez hiányzik. Szerelmet sem érzek, csak hogy jó, hogy velem van. Elbizonytalanodtam, hogy akkor ennek van-e még így értelme? Egyikünk idejét sem szeretném húzni, nem vagyunk már annyira fiatalok, gyerekeink is vannak (nem közösek). Ennyivel megelégednétek hosszú távon?
33/N
Nem ahhoz van köze, hogy anya üzemmódban vagy inkább?
32/f
Szerintem ezért félek én még házasságtól a párommal és gyerekvállalástól..
Mi jó rég óta vagyunk együtt ( 5+év). Imádom, a mindenem, rengeteg mindent köszönhetek neki és becsülöm, szeretem, tisztelem... De.. kb ugyanez. :(
Nem akarom elveszíteni emiatt és próbálok változtatni, küzdeni. Mégis elkap a pánikroham kb, ha csak szóba kerül a házasság, lakás, gyerek téma, hogy lépjünk előre. Sírni tudnék! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!