Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg hogy azért nem akarok tőle semmit mert?
En is megszívtam már ilyennel. Én mégcsak a csetet se folytatom ha kezdek azzal képbe kerülni hogy a másik insta face tik tok meg minden közósségi platformban valahogy otthon van..
Már elebve nekem amugy az is gáz" vagy red flag valahol hogy neten tarskeren ismerkedünk.
Eddig akikkel a netrol jottem ossze, mellettem is ujra felregiztek, vagy arrol szól a kapcsolat eleje, hogy várom várakozok hogy ugyan mikor regisztrál már ki magától..meg minden veszekedésnél bennem a frász hogy pl a seveled se nélküledben már rég fent van csak még hülyít.
Szóval nekem már csak az is rossz ómen hogy vkivel a neten ismerkedem..
Te döntöd el hogy kell e az neked hogy a teloján fogsz mélázni állandoan vajon mi bukna ki, ha megkaparinthatnád, vagy képes lennél e vakon ilyennel lenni.
Ez a barátság meg semmi több ebbol csak az lenne hogy elkezdesz remenykedni meg szerelmes lenni. Aztán magadat kicsinálni az instájával.
Vannak komolyabb pasik ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!