Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu akinek nagyon tetszek. De nekem ő nem igazán.
És nem érti meg hogy nem akarok tőle semmit. Hogyan
mondjam meg neki szépen h felejtsen el? :DD
Szépen mond meg neki, hogy figyelj, nekem nem tetszel és nem akarok többet mint barát. Lehet hogy fáj, de ez az igazság, és sajnálom.
KB ezt.
2012. júl. 28. 23:55
2/10 A kérdező kommentje:
És ha nem érti meg? :S :DD
Ha interneten zaklat, akkor tiltsd le. Ha élőbe, akkor nem tudom vágd pofán :D
2012. júl. 28. 23:59
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat :DD
Ha nem érti meg, akkor megint. Amikor újra jön, akkor megint mondd ki a nem-et. Te akarsz kevesebbet, Te húzod meg a határokat. A saját határaidat.:)
2012. júl. 29. 00:08
6/10 anonim válasza:
Ilyen sok ember van :D Rengetegen fognak még rádakaszkodni! Én is voltam már ebben a helyzetben... Próóóóbálok kedves lenni meg finoman lerázni de NEM MEGY!!!! Aki vak és értetlen akar lenni az az is marad! Ide nem jó a kedvesség meg a finomkodás, határozottan mondd meg, hogy hagyjon békén vagy elkapod, bezárod a pincédbe, keresztre feszíted, levágod az ujjait és kiszedegeted a beleit vagy élve megnyúzod!! Mondhatod még neki azt hogy imádod a Motel című filmsorozatot és oooollyan szííívesen kipróbálnád az ott látott dolgokat egy olyan emberrel, aki zaklat téged. Majd ezek után mosolyogj rá és egy kacsintással megspékelve mondd ezt: "Ha érted mire gondolok!" Tuti hatás :D Gyakorolgasd addig az elmebeteg vigyort!
[link] 2012. júl. 29. 00:11
"határozottan mondd meg, hogy hagyjon békén vagy elkapod, bezárod a pincédbe, keresztre feszíted, levágod az ujjait és kiszedegeted a beleit vagy élve megnyúzod!! Mondhatod még neki azt hogy imádod a Motel című filmsorozatot és oooollyan szííívesen kipróbálnád az ott látott dolgokat "
Te is hatvanezer manipulációt kipróbálsz, de azt nem mondtad ki neki egyszer se, hogy mit akarsz, mit érzel és mit vársz el tőle. Csak hülyeségeket csinálsz, és ebből várod el, hogy ő kitalálja a gondolataidat. Gratulálok!:D
2012. júl. 29. 00:14
a baj ott van hogy én nagyon sok fiútól hallottam hogy "ennyire ellenkezett annyira ellenkezett 25ször lekoptatott ...de 26-odszorra már révbe értem" hát igen a lányok túlnyomó többsége annyira megunja a dolgot hogy pár éjszakával megajándékozza végül a delikvenst.ha minden lány határozott lenne és nem csinálnának segget a szájukból akkor a fiúk is értenének abból hogy NEM.ő most úgy van vele hogy ha békénhagy akkor a környezete leszólja hogy nem elég kitartó
2012. júl. 29. 00:18
ha nem megy másként, rúgd sípcsonton
én egyszer ezt tettem, ezzel szerencsére sikerült nyomatékosítani a NEM-et
többet nem keresett, de mindenféle k voltam utána :D
2012. júl. 29. 00:23
10/10 anonim válasza:
(Ilyeneket sose tettem de jó lenne ;D Aki nem tud nemet mondani, arra rászállnak. DE én már mondtam és nem vált be.) Egyszer csak leszáll rólad ha ezek nem válnak be akkor is... csak idő kérdése. Ha mégsem, kérhetsz távoltartási engedélyt! :)
2012. júl. 29. 23:37
Kapcsolódó kérdések: