Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 feletti lányok, ha csak szexet akarok, akkor hogy közeledjek?
27 vagyok, de a csajozáshoz nem igazán értek, illetve máshogyan... 9 éves kapcsolatom ért véget, most már úgy érzem, hogy kihevertem a dolgot. Ki szeretném próbálni, hogy mit tudok, itt a nyár... "harisnya lenn, blúz odafenn"... :) Jóképűnek mondanak.
Csak 1 éjszakásat szeretnék, legalább is komolyat nem akarok betervezni. Hogy csináljam? Megtetszik egy lány pl. az utcán, boltban, padon, üzletben, stb. stb. odamegyek, rámosolygok, visszamosolyog, elkezdek vele beszélgetni, majd egyből elkérem a számát és elhívom randizni és randi után nála alszom? Vagy előre tisztáznom kell vele, hogy csak szexet akarok?
A másik: honnan a fenéből tudom, hogy van-e barátja? Ezt mondani fogja? B.sszus, olyan, mintha most ébrednék egy 9 éves kómából, szégyen és gyalázat, de nem tudok csajozni, áh!
azért messze jobb irányvonalaid vannak, mint azoknak akik tényleg nem tudnak csajozni. Legalább te tudod, hogy mit akarsz konkrétan. Sokan ugy akarnak becsajozni, hogy fogalmuk nincsen rola mit akarnak az emberektöl.
de am nagyjábol jol gondolod. Legyél szociális, a sex ennek csak a jutalma.
ha megvan a száma, akkor utalgatsz rá, hogy te megdugnád, ő érteni fogja, hogy töled csak ezt kaphatja meg, kicsit vergödik, kifogásokat keres, te azokat megprobálod kezelni, és végén valahogy megdugod. Ne azt nézdd, hogy szép legyen a folyamat, hanem hogy végigcsináld.
"9 éves kapcsolatom ért véget, most már úgy érzem, hogy kihevertem a dolgot. (...) Csak 1 éjszakásat szeretnék"
Nem heverted ki.
Nézd az egészséges nőnek a szex azonos a szerelemmel. Ők akkor akarnak szexet, ha ki akarják fejezni a szerelmet. Ha ismerkedés után/közben hozod szóba, azt fogják gondolni, hogy ilyen gyorsan beléjük szerettél.
Ha egyéjszakásat akarsz, akkor a szexchatet és a diszkót ajánlom, ahol mondani is kell, hogy csak egyéjszakásat akarsz - még mielőtt elkezdenél barátozni, szellemi, érzelmi kontaktust teremteni vele.
De ezt a múltadat nem fogja elfogadni később egy nő, aki szerelmi kapcsolatot akarna.
"értelmes nő", "normális nő"
jaj de szánalmas terminusok ezek amugy:D
a mai 20on éves nők ugy müködnek, hogyha látnak valami értéket (hatalom/pénz/kinézet/coolság), akkor rögtön felkeltődik a szexuális érdeklődésük. 1bitesek kb.
minden lány azt mondja, hogy ő ugyan nem megy bele alkalmi sexbe, csak szerelmeböl szexel, aztán valahogy mégis mindig vannak egyéjszakások. Aztán arra azt monja a nő, hogy "háááát csak ugy megtörtént"
nem hajlandoak felelősséget vállalni ezek semmiért.
az értelmes nőknek is van múltjuk.
és nem feltétlen kell ismernie a te múltadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!