Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 feletti lányok, ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 feletti lányok, ha csak szexet akarok, akkor hogy közeledjek?

Figyelt kérdés

27 vagyok, de a csajozáshoz nem igazán értek, illetve máshogyan... 9 éves kapcsolatom ért véget, most már úgy érzem, hogy kihevertem a dolgot. Ki szeretném próbálni, hogy mit tudok, itt a nyár... "harisnya lenn, blúz odafenn"... :) Jóképűnek mondanak.

Csak 1 éjszakásat szeretnék, legalább is komolyat nem akarok betervezni. Hogy csináljam? Megtetszik egy lány pl. az utcán, boltban, padon, üzletben, stb. stb. odamegyek, rámosolygok, visszamosolyog, elkezdek vele beszélgetni, majd egyből elkérem a számát és elhívom randizni és randi után nála alszom? Vagy előre tisztáznom kell vele, hogy csak szexet akarok?

A másik: honnan a fenéből tudom, hogy van-e barátja? Ezt mondani fogja? B.sszus, olyan, mintha most ébrednék egy 9 éves kómából, szégyen és gyalázat, de nem tudok csajozni, áh!

2012. júl. 22. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a nőknek nagyon gyenge önismerete van. sosem azt csinálják végül amit gondolnak magukrol.
2012. júl. 22. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!