Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak érdeklődésképpen :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak érdeklődésképpen : pasik, havi szinten mennyivel költötök többet mióta van barátnőtök?

Figyelt kérdés

Ugye ma már alap elvárás itthon is hogy járjunk étterembe, szórakozni heti szinten többször, alap elvárás az évi több nyaralás, alap elvárás a wellness is.

Ezekre a nők úgy tekintenek hogy teljesen átlagos programok, amik szükségesek egy normál élethez.

Szóval mennyivel költötök többet mióta van nőtök?

2023. okt. 20. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
0%

71.

Egyetlen mondatot sem sikerült helyesen leírnod.

2023. okt. 21. 18:46
 72/87 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam h ez lesz a következő, amibe belekötsz 😅így legyen ötösöm a lottón.

Más érved nem maradt.

2023. okt. 21. 18:48
 73/87 anonim ***** válasza:
0%

73.

Majd ha megtanulsz legalább második osztályos szinten írni, akkor beszélhetünk. Addig érzékelhető, hogy nem csak proli vagy, hanem az a típus is, aki mellé bunkó. ("Írás vanni nehéz!)

2023. okt. 21. 18:49
 74/87 anonim ***** válasza:
100%
És megint kötekedik 😂 vicces, hogy habzó szájjal prolizik, közben ő hozza itt egyedül a tipik dögöljön meg a szomszéd tehene is proli mentalitást. Beszól a bagoly a verébnek, hogy nagy a feje kb 🙃
2023. okt. 21. 18:49
 75/87 anonim ***** válasza:
0%

75.

És honnan tudod, hogy nekem nincs pénzem? Az, hogy nem költöm el látszat-baromságokra, mint ti itt, az nem jelenti, hogy nincs.

2023. okt. 21. 18:50
 76/87 anonim ***** válasza:
100%

Buta vagy és egyszerű meg már unalmas is.

Bunkó vagyok, hát egy ilyennel, mit te nem is lehet máshogy beszélni. De nem tudod milyen amikor én bunkó vagyok, örülj neki😆.

Senkit nem érdekel sztm neked mennyi pénzed van.

2023. okt. 21. 19:02
 77/87 anonim ***** válasza:
0%

77.

De a te gagyi utazgatásaid, hajókázgatásod, az persze igen, mi?

2023. okt. 21. 19:04
 78/87 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy mindig azok a nagy utazás, autó, stb. ellenesek, akik nem engedhetik meg maguknak, és inkább ideológiát gyártanak köré :D
2023. okt. 21. 19:24
 79/87 anonim ***** válasza:
0%

79.

Én hasznosabb dolgokra költöm a pénzem. Konzerv, raklap alapélelmiszerek, iránytű, katonai kulacs és termosz, távcső, éjjellátós távcső, kisebb pisztoly, nagyobb puska, töltények, a bunker kialakítása, hogy amikor kitör a harmadik világháború, akkor legyen esélyem.

Te meg két éhezés között (rosszabb esetben, ha épp megerőszakol egy ellenséges katona vagy visznek túsznak) nosztalgiázhatsz, hogy "dik, jajj de jó volt ibizán, vazze"

2023. okt. 21. 19:26
 80/87 anonim ***** válasza:

"Ezekre a nők úgy tekintenek hogy teljesen átlagos programok, amik szükségesek egy normál élethez."

Én férfi vagyok. Nem vagyok egy csóró proli, de egyedül (barátaimmal, családommal, alkalmi utazópartnerekkel) is szeretek moziba, étterembe járni, előadásokra elmenni és szeretem a nyaralásokat is.

Számomra is "elvárás" ez nem azért mert szar szemét szar alak vagyok, hanem azért, mert ezek az én életem részei alapvetően és ennek megfelelően szeretem a párommal is átélni.

2023. okt. 21. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!