Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak érdeklődésképpen :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak érdeklődésképpen : pasik, havi szinten mennyivel költötök többet mióta van barátnőtök?

Figyelt kérdés

Ugye ma már alap elvárás itthon is hogy járjunk étterembe, szórakozni heti szinten többször, alap elvárás az évi több nyaralás, alap elvárás a wellness is.

Ezekre a nők úgy tekintenek hogy teljesen átlagos programok, amik szükségesek egy normál élethez.

Szóval mennyivel költötök többet mióta van nőtök?

2023. okt. 20. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
92%
Te aztán tudod is. Az az igazság, hogy teljesen mindegy, hogy mit tol az ember az orrod alá, te csak arra leszel vevő, ami a saját ferde gondolataidat támasztják alá. Az ignoránsság netovábbja.
2023. okt. 20. 13:42
 22/87 A kérdező kommentje:
Jólvan, 21 es, nyomjad csak, biztos rájöttél te is hogy azért nem kevésbe van a hercegnő.
2023. okt. 20. 13:44
 23/87 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván valamennyivel többet költök (ahogyan a párom is), de nem hiszem, hogy sokkal többel, mert nem láttam különösebb változást az anyagi helyzetemmel.

Szingliként is hetente többször jártam ide-oda barátokkal és testvérekkel, illetve külföldre is többször jártam, mert egyszerűen szeretek utazni és van rá lehetőségem. Mióta van barátnőm, azóta nyilván többet programozok és utazok, hiszen vannak csak kettes alkalmak, de ezek amúgy is részei voltak az életemnek, szóval nem bánom őket, sőt. (Étterembe mondjuk pont nem járunk, mert a barátnőm szerint 99%-ban csak pénzkidobás; ő a piknikezés és a közös sütögetés híve, míg a wellnessezés egyszerűen mindkettőnket untat.)

28/F

2023. okt. 20. 13:46
 24/87 anonim ***** válasza:
85%
Te figyelj, a legtobb nő fizeti a sajat reszet, a gond akkor van, amikor te nem.tudod a tiédet...
2023. okt. 20. 14:22
 25/87 anonim ***** válasza:
84%
Bogarka, a programokat egy átlagos pár közösen fizet. És igény többe kerül, mint otthon ülni, és igény nem vagyok hajlandó egész héten otthon ülni. És akkor is megyek, ha éppen nincs pasim. Baratnokkel.
2023. okt. 20. 14:30
 26/87 anonim ***** válasza:
100%

Igeny -> igen

2023. okt. 20. 14:31
 27/87 anonim ***** válasza:
83%

"Mi van, megijedtetek hogy rájönnek a pasik hogy sokba vagytok?"

Nem sokba vagyunk, hanem a saját részed sem tudod fizetni. Ez a baj.

2023. okt. 20. 14:32
 28/87 A kérdező kommentje:
27: Amit én egy szóval se írtam csak te találtad ki.
2023. okt. 20. 14:37
 29/87 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én nagyon rosszul jártam, mert nőként nekem vannak többe a programok 😂 nálunk az fizet, aki elhívja a másikat és többször hívom én, mert nincs kedvem otthon ülni.
2023. okt. 20. 14:41
 30/87 anonim ***** válasza:
100%

az a korrekt hogy ha mindenki fizeti a saját részét ez az alap értelmezett beállítás.

aztán vannak az egyedi esetek amikor pl mindent az egyik fél fizet mert pl a másik fél viszi egész évben a háztartást. és ez vmi felé kompenzáció ként működik.

2023. okt. 20. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!