Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak érdeklődésképpen :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak érdeklődésképpen : pasik, havi szinten mennyivel költötök többet mióta van barátnőtök?

Figyelt kérdés

Ugye ma már alap elvárás itthon is hogy járjunk étterembe, szórakozni heti szinten többször, alap elvárás az évi több nyaralás, alap elvárás a wellness is.

Ezekre a nők úgy tekintenek hogy teljesen átlagos programok, amik szükségesek egy normál élethez.

Szóval mennyivel költötök többet mióta van nőtök?

2023. okt. 20. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 anonim ***** válasza:
95%

😂😂😂

Alap elvárás??? Akkor velem nagy a baj mert nincs ilyen elvárásom 😂

2023. okt. 20. 12:35
 2/87 anonim ***** válasza:
14%

Nekem havi 2 kilóba van a csajom de még nem is szép de igények azért vannak.

Lassan kidobom ennyi pénzért a puncson is találok alsó hangon nőt és nálam is lakhat.

2023. okt. 20. 12:36
 3/87 anonim ***** válasza:
0%

1.

Na ja, te világkörüli útnak nevezed, az jobban hangzik.

2023. okt. 20. 12:47
 4/87 anonim ***** válasza:
93%
A kérdésedet alapból teletűzdelted ostoba kijelentésekkel. Szokásosan az a "kérdés", amivel a saját, megalapozatlan, általánosító gondolataidat rávetíted mindenkire és nem is a kérdés a lényeg, hanem, hogy megint fröcsöghess. Hanyadik ilyen kérdést teszed fel az oldalon? Mert, hogy nem ez az első ilyen, abban biztos vagyok. Annak is nagy lehet a valószínűsége, hogy még párod se volt soha...
2023. okt. 20. 12:53
 5/87 anonim ***** válasza:
100%
Már megint az a fajta kérdező, aki párkapcsolatot csak a TV-ben látott:D Le kéne állni a sok "reality" fogyasztásával, és kilépni a valódi életbe.
2023. okt. 20. 13:14
 6/87 A kérdező kommentje:
Teljesen normális kérdés, a hiszti felesleges.
2023. okt. 20. 13:20
 7/87 anonim ***** válasza:
23%

nekem a benzin pénzem ugrott meg, mert el vittem ide oda, ő nem várt el nyaralást max pár havonta volt vmi olcsó igénye.

bár sokszor a fejemhez vágta hogy egy zsugori szar alak vagyok. és ezért nem kért semmit.

ekkor mindig meg kellett hallgatni a velem még olcsón jössz ki c. előadást 2 órában...

majd ki dobott mikor nem akartam össze költözni vele, de csak azért akart velem lakni hogy akkor csak a felét kell fizetnie a rezsinek és az albérletnek.

folyamatosan tartott mellettem pasikat B tervnek, és csodálkozott hogy nem akarok vele össz költözni. hát ja vannak nők aki a pénzre mennek.

2023. okt. 20. 13:22
 8/87 anonim ***** válasza:
79%

Nem is tudom, hogy vicces vagy szomorú, hogy ezek a idióta incelek valamiért azt hiszik, hogy egy férfinek magától nincs igénye kikapcsolódásra. Hogy akkora áldozat neki elmenni pihenni és a gonosz nők azok akik erőltetik ezeket a teljesen irreális dolgokat, mint nyaralás.

Nem csoda, hogy a büdös életbe nem lesz nőtök, csak ültök otthon a sötétben és marhaságokat olvasgattok a neten és azt hiszitek az a valóság.

2023. okt. 20. 13:23
 9/87 A kérdező kommentje:

8: A kérdés nagyon egyszerű, mióta van barátnő mennyivel költ többet a férfi, ennyi. Nem kell hisztizni.

Én pl. nem szeretek nyaralni, nem igénylem, felesleges pénzköltés általában.

Szóval egyedül nem megyek el sehová..

2023. okt. 20. 13:26
 10/87 A kérdező kommentje:
7: szerintem jól jártál hogy kidobott.
2023. okt. 20. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!