Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ráírnátok érdeklődésképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírnátok érdeklődésképpen hogy hogy van?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem 2-3 hónapja egy férfival, de közben nekem volt kapcsolatom, viszont nagyon azt éreztem,hogy nem vagyok már belé szerelmes. Jött egy új, izgalmas helyzet amibe én belementem, csókolóztam a sráccal, több nem volt. Ugy éreztem érzek iránta valamit és ő is irántam. Elmondtam neki mindent,hogy van párom,milyen a kapcsolatunk stb stb. picit az ismerkedés után őt már ez zavarta, én nem léptem és letiltott,majd feloldott azóta nem ír, nem keres. Nekem hiányzik, de nem merek rá írni félek az elutasítástól, hogy lehurrog. Ti keresnétek vagy csak megkérdeznétek,hogy hogy van?
2021. júl. 23. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Felejtsd el, lépj tovább!
2021. júl. 23. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Írj rá nyugodtan, igazából nincs veszítenivalód.
2021. júl. 23. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Akkor, ha már független vagy, egyébként ne.
2021. júl. 23. 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ez így nehéz, ki tudja mit gondol most, lehet hogy úgy van vele, hogy inkább keres olyat, akivel nincs ilyen bonyodalom, de lehet, hogy örülne, ha keresnéd. Ezért szerintem tehetsz egy próbát, vesztenivalód nincs, max elküld, de legalább tudod mi a helyzet.
2021. júl. 23. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Onzes lenne keresni.
2021. júl. 23. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha rá is írsz és képes átgondolni a dolgot, ugyan miért lenne ő a következő pasi akit megunsz és még el se engedted de már máson lógsz? Ugye?
2021. júl. 23. 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És mi van, ha neki van valakije?
2021. júl. 23. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Első körben inkább szakítanod kéne... Ha nem vagy boldog, ÉS már meg is csaltad, mi a francot szenvedsz abban a kapcsolatban? Legyen gerinced, lépj ki, aztán ismerkedhetsz, akivel akarsz. Akár ezzel a sráccal, akár mással.
2021. júl. 23. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
27%

En barátkoznék vele inkabb.

Nem kell semmibe drámát vinni. Meg kapcsolat meg szakitas meg ilyesmikben, teljesen felesleges gondolkodni.

En azt az oldalát futtatnám hogy neha egy egy uzenetvaltas, neha par sor figyelmesség aztan ha megnyilik egyre több beszelgetes aztan szemelyesen, addig meg zajlik az élet.

2021. júl. 23. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
63%
"letiltott,majd feloldott azóta nem ír, nem keres" Ennek vége, ne égesd magad.
2021. júl. 23. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!