Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem fogja meg a kezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja meg a kezem az utcán?

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerjük egymást de ez már az 5-ik randink.

Kettesben minden is, csók, átölel (Bár ott sem fogja meg a kezem)

De ha az utcán vagyunk mint két idegen, najó azért becézget szépen szólít tehát ezzel nincs bajom. Köszönésnél megcsókol akár az utcán is

De nagyon fura ez nekem eddig minden pasim megfogta.. nemtudom hogy kérdezhetnék rá illedelmesen hogy ne tűnjek kötekvőnek..tudom még korai is lehet neki de ha már a csók stb nem korai akkor ez miért az.. :/

2023. okt. 18. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10# írja jól!

viszont ha nem bírja az össze kulcsolt kéz fogást ne ijedj meg mert ha az ő és a te kezed közt nagy a méret különbség akkor az tud kellemetlen lenni szorít az újak tövében nem túl kellemes ilyen esetben csak fogjátok egymás kezét az is ugyan olyan jó 😊

2023. okt. 18. 22:55
 12/12 anonim ***** válasza:
79%

Én pl abszolút nem szeretek kezenfogva menni.

N 31

2023. okt. 19. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!