Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem fogja meg a kezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja meg a kezem az utcán?

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerjük egymást de ez már az 5-ik randink.

Kettesben minden is, csók, átölel (Bár ott sem fogja meg a kezem)

De ha az utcán vagyunk mint két idegen, najó azért becézget szépen szólít tehát ezzel nincs bajom. Köszönésnél megcsókol akár az utcán is

De nagyon fura ez nekem eddig minden pasim megfogta.. nemtudom hogy kérdezhetnék rá illedelmesen hogy ne tűnjek kötekvőnek..tudom még korai is lehet neki de ha már a csók stb nem korai akkor ez miért az.. :/

2023. okt. 18. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Kérdezd meg tőle, ezt csak ő tudja megmondani neked.
2023. okt. 18. 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Szex volt már? Ha volt, akkor nem tart potenciális partnernek csak szexre.
2023. okt. 18. 20:18
 3/12 A kérdező kommentje:

Mert félek hogy arról van szó hogy szégyell, és kitalálna rá valami mást hogy ne kelljen megfogni akkor se..

Pedig próbálok minnél csinosabb lenni minden találkozáskor.. 😔

2023. okt. 18. 20:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem volt még..
2023. okt. 18. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Akkor ne is legyen, nagyon gyorsan pattintsd le, mert csak szexre utazik. Valószínűleg szégyell, vagy egyszerűen nem kellesz komoly kapcsolatra.
2023. okt. 18. 20:29
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

"tudom még korai is lehet neki de ha már a csók stb nem korai akkor ez miért az.. :/"

Na ez az. Ha korai lenne, akkor a csók is az lenne.

Mikor kettesben vagytok, akkor mit csináltok együtt? Miről beszélgettek? Úgy értem, hogy mindenféle téma, érzed rajta, hogy valójában meg akar ismerni vagy több a testi kontaktus csók fogdosás stb?

2023. okt. 18. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem adj neki még egy kis időt erre a kézfogás dologra, de mielőtt lefekszetek. Ha megcsókol az utcán akkor nem gondolnám, hogy szégyell.

Lehet ezt ő csak akkor teszi ha "hivatalosan is egy pár vagytok" és nem tudni, hogy ő így tekint-e már rátok. Ez nagyon eltérő, hogy ki hogyan gondolkodik róla. Ha nem, akkor rákérdeznék.

2023. okt. 18. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Mire adjon időt? Régebb óta ismeri, randiznak már, csókolja és a kezét egyetlen egyszer se fogta meg nyilvánosan. A célja a randizásnak a párkapcsolat tudtommal. Akkor hogy-hogy megcsókolni meri, de a kezét már nem? Ne legyünk már naivak. Nem gondolja komolyan az ismerkedést vele. Ez nyilvánvaló.
2023. okt. 18. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
82%

#8 teljesen elfogadom ha valakinek más a véleménye, csak azt nem értem miért kell ezt rögtön ilyen stílusban. Amennyiben én értettem félre, akkor tekintsd tárgytalannak.

Szimplán azért írtam, mert tudom azt tapasztalatból, hogy különböző emberek mennyire eltérő módon velekednek dolgokról és mennyire eltérő módon cselekednek, ami mögött sok esetben nem a rossz szándék áll hanem egy másfajta gondolkodás. De könnyű könnyen ítélkezni. Engem is ítéltek meg nagyon tévesen, mert előtte való 2 alkalommal a viselkedésem nem adott túl hiteles képet arról milyen vagyok. Sőt, pont az ellentétét és a másik emberre is ugyanez volt igaz az adott szituban. Ezt nem (csak) erre a sztorira értem hanem általánosságban.

2023. okt. 18. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Te próbáltad megfogni a kezét séta közben?

Szerintem nyugodtan próbáld ki, ha elhúzza akkor gáz van.

2023. okt. 18. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!