Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti mit reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mit reagálnátok ha egy férfi a randin egy ilyen kijelentést tenne?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi olyan kijelentést tenne a randin, hogy a férfi az olyan mint a jó bor, idővel csak nemesedik, egyre jobb lesz. Míg a nők olyanok mint a tej, csak frissen finomak utána nem.

Egy ilyen kijelentésre hogyan reagálnátok nőként?

2023. okt. 18. 15:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Keress mustot.
2023. okt. 18. 16:05
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Elköszönnék tőle. Egyik szemem sírna, hogy ilyen van, másik nevetne, hogy hamar kiderült.
2023. okt. 18. 16:07
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Kiröhögném és megkérdezném, hogy más tantárgyból is ennyire hülye-e, majd otthagynám.
2023. okt. 18. 16:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Rövidre zárnám a randit és mindenféle kommunikáció megszűnne kettőnk között.
2023. okt. 18. 16:30
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván otthagynám. Romlott borból nem kérek. :D
2023. okt. 18. 16:30
 16/20 anonim ***** válasza:
96%

"Mind tudjuk, hogy ez így van."

AKkor meg mit sírtok itt 30-40+?

Nyilván sorokban állnak előtteke a fiatal lányok. Ja, nem.

2023. okt. 18. 16:34
 17/20 anonim ***** válasza:
4%
Én írtam és nem szoktam sírni. És igen, sorbanállnak...nem csak a fiatalok ;)
2023. okt. 18. 18:06
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

Kiröhögném, hogy milyen hülyeségeket hord össze, aztán felállnék és ott hagynám.

Nyilván azért van egy rakat 40es (de sokszor már 35 feletti) lerobbant, igénytelen, pocakos pasi, mert ők idővel annyival jobbak lesznek. :D:D Ez még viccnek is gyenge volt.

2023. okt. 18. 18:40
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
Életemben nem fizettem még randin, de egy ilyen után, valoszinüleg, leb*sznám a fogyasztásom árát+borravalót az asztalra, felállnék, és elsétálnék! Instant, azon nyomban, valamint elgondolkodnék, hogy hogyan allithatnám még erősebbre a mocsok féregszűrő képességemet ennél is sensitivebbre az online ismerkedés során!
2023. okt. 18. 22:57
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt válaszolnám:

"És azt tudod, hogy milyen, amikor az ember romlott bort kap: savanyú, sötét, megbuggyant és gusztustalan. Pont mint te."

2023. okt. 19. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!