Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ilyenkor nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ilyenkor nincsen bűntudatotok?

Figyelt kérdés
Ismerkedsz egy fiúval aki nem túl bátor és találsz egy másik fiút aki rámenős és összejössz vele. A barátortalan fiú meg szomorú hogy miért nem őt választottad ezért megígéred neki hogy majd lesztek együtt valamikor. De azóta már évek teltek el és azóta több barátod is volt de a bátortalan fiúval nem foglalkozol. Ilyenkor nem szar érzés lányok nektek ez?
2023. okt. 17. 21:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
A bátortalan fiú miért nem veszi észre hogy hazudik?
2023. okt. 17. 21:50
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Én soha nem ígértem semmit az elutasítottaknak. Nem is értem mi ez. Aki nem kell az nem kell. És nem, soha nem volt bűntudatom.
2023. okt. 17. 21:54
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Neked szar, azért nyafizol.
 4/17 anonim ***** válasza:
79%

Miért lenne?!

Valamit félreértettél. Nem akart megbántani.

Semmiféle kötelezettsége nincs irántad annak, aki neked megtetszik.

Se te, se ő nem tehet arról, hogy nem vonzódik irántad.

Ő éli a saját életét.

Miért kellene lelkifurdalása legyen?

Nőj fel. Ideje.

5/17 anonim ***** válasza:
64%

"ezért megígéred neki hogy majd lesztek együtt valamikor"

Párkapcsolatban élve azt ígérni, hogy valamikor majd együtt lesztek?

Gyakorlatilag azt mondod vele, hogy vagy előbb-utóbb megcsalod vele a mostani barátodat, vagy már most látod, hogy előbb-utóbb szakítani fogtok. Mindkét esetben undorító jelenség ez a nő.

2023. okt. 17. 21:56
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a hitegetés gáz dolog, nyilván a féreg emberek művelik. De éveken át bedőlni egy féreg embernek... Hát jelentő hülyeségre vall.
2023. okt. 17. 21:56
 7/17 anonim ***** válasza:
39%

A bátortalan férfiről mit lehet megtudni? Hogyan lehet megismerni a személyiségét ( a bátortalanságán kívül), ha nem lehet vele normálisan beszélgetni? Hogy ismerhetem meg, hogy milyen a gondolkodásmódja, erkölcse, műveltsége, igényszintje, baráti köre, céljai, életformája, van-e humora?

Ez az alap.

A másik nem rámenős, hanem normálisan, életrevalóan nyitott.

Tele vagy komplexusokkal. Nemcsak a nők menekülnek, hanem lehetséges barátok is.

Tényleg nőj fel! Nem ártana egy drámapedagógiai terápiacsoportba járnod.

2023. okt. 17. 22:01
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

Nemtől függetlenül némely nőknek, férfiaknak az a téves eszméjük, hogy ha valaki megtetszik nekik, valaki iránt erősebben vonzódnak, ahhoz a kiszemeltnek bármiféle köze van, bármire is kötelezi. A fenét!

Csakis akkor, ha ez kölcsönös.

2023. okt. 17. 22:06
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Te tényleg ilyen lúzer vagy, hogy évekig vársz egy ilyen csajra?
2023. okt. 17. 22:07
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Mire legyen, mikor a bátortalan gyakorlatilag "életképtelen" érettlen?
2023. okt. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!