Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl korán hoztam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl korán hoztam fel?

Figyelt kérdés
Van egy fétfi akivel már 2 hete beszélgetünk neten. Net alapján szimpatikusak vagyunk egymásnak. Feljött ma szóba hogy telefonáljunk mire én felhoztam a személyes találkozó ötletét mivel mégiscsak ott dől el minden. Erre közölte hogy ez gyors.
2023. okt. 13. 20:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem se gyors, de ha neki az, akkor ezzel nem tudunk mit tenni. Telefonáljatok akkor párat, aztán érdeklődj arról is, hogy személyes taliról neki mik az elképzelései
2023. okt. 14. 00:49
 12/25 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem is gyors. Elijeszted.
2023. okt. 14. 06:01
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

Két hét levelezgetés után gyors a személyes találkozás?! Érdes istenem, hol élünk? Eleve a személyes találkozás a kapcsolatok első lépése, és az internetes levelezgetés csak egy pótcselekvés, ami a személyes találkozási lehetőség hiányát küszöböli ki! Bakker... Amíg arctalanul-hangtalanul leveleztek, addig gyakorlatilag vadidegenek vagytok egymásnak, nem is tudod, kivel állsz szemben igazán! Bárki lehet, bármilyen külsővel, még az is lehet, hogy nem is pasi...

Ha neki ez gyors, akkor biztosan valami vaj van a füle mögött, és még hülyíteni akar kicsit, hátha nem ba...szod rá az ajtót azonnal, amint a szemed elé tárul a kegyetlen valóság: dagadtabb, mint a képen, csóróbb, mint ahogy hinnéd, valamilyen szociális fóbája van, valójában anyuci pici fiacskája a szomszéd szobából, stb.

2023. okt. 14. 06:21
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez a pasi felejtős,de nagyon! 2 hét után alap, hogy személyes találkozó, az nem kerül semmibe, hogy elmentek együtt sétálni!🙂 Két felnőtt ember 30 felett ne tököljön!

33/N

2023. okt. 15. 12:29
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Fura, én pont így tesztelem, hogy kinek mennyire vagyok fontos, hogy húzom a találkozót van, hogy 4-5 hónapig is! Ha addig kitart, akkor komoly ez a "találkozzunk két hét után" az ilyen max csak szexre megy ha nő, ha férfi.
2023. okt. 15. 18:15
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

Én ebből arra következtetnék, hogy végig hazudoztál és azért nem akarsz találkozni, hogy személyesen nehogy kiderüljön 🤔

2023. okt. 16. 19:41
 17/25 anonim ***** válasza:
8%
16! Látod-látod, ebből kiderül, hogy szar emebrismerő vagy, szóval nem egymást keresnénk, és máris működik a módszerem. Aki hamar felhozza a találkozás témát, azt el is engedem, mint értéktelent.
2023. okt. 16. 21:53
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Eddig három emebr tartott ki amúgy így 4-5-6 hónapig! Az a három a mai napig megvan, mint barát vagy párkapcsoalat! Akik meg már két hét után találkozni akakrtak, azok mind eltűntek! Akkor mégis kinek a módszere jobb?
2023. okt. 16. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem tűntek el, ha 2 héten belül találkoztunk, szóval ennyi alapján az enyém is működik. Csak én nem idegenítek el közben magamtól normális, jófej embereket, mert paranoiás vagyok, aki nem bízik a saját megérzéseiben.
2023. okt. 16. 22:10
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Volt itt egy kretén, aki más fotójával akart csajozni, mert ha egy idő után szerelmes lesz belé nő, akkor már nemszámít majd a külső.

Itt is svindlit szimatolok.

2023. okt. 16. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!