Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korán hoztam fel?
Két hét levelezgetés után gyors a személyes találkozás?! Érdes istenem, hol élünk? Eleve a személyes találkozás a kapcsolatok első lépése, és az internetes levelezgetés csak egy pótcselekvés, ami a személyes találkozási lehetőség hiányát küszöböli ki! Bakker... Amíg arctalanul-hangtalanul leveleztek, addig gyakorlatilag vadidegenek vagytok egymásnak, nem is tudod, kivel állsz szemben igazán! Bárki lehet, bármilyen külsővel, még az is lehet, hogy nem is pasi...
Ha neki ez gyors, akkor biztosan valami vaj van a füle mögött, és még hülyíteni akar kicsit, hátha nem ba...szod rá az ajtót azonnal, amint a szemed elé tárul a kegyetlen valóság: dagadtabb, mint a képen, csóróbb, mint ahogy hinnéd, valamilyen szociális fóbája van, valójában anyuci pici fiacskája a szomszéd szobából, stb.
Szerintem ez a pasi felejtős,de nagyon! 2 hét után alap, hogy személyes találkozó, az nem kerül semmibe, hogy elmentek együtt sétálni!🙂 Két felnőtt ember 30 felett ne tököljön!
33/N
Én ebből arra következtetnék, hogy végig hazudoztál és azért nem akarsz találkozni, hogy személyesen nehogy kiderüljön 🤔
Volt itt egy kretén, aki más fotójával akart csajozni, mert ha egy idő után szerelmes lesz belé nő, akkor már nemszámít majd a külső.
Itt is svindlit szimatolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!