Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 18 éves srác aki az elején még kiakart velem kezdeni majd szóba hoztam a volt barátnőmet és erre rávágta hogy jól néz ki. erre én már nem tudok szólni az érdekedbe mire ő:boldogulok magamtól is. Mit tegyek?
Az a legnagyobb probléma hogy az elején még flörtölt velem de én mondtam hogy túl fiatal.De utána is jól elbeszélgettünk csak most már azt hiszem hogy a volt barátnőmmel elbeszélget jobban.Ha már egy 18 évesnek nem kellek vagy jobban kíváncsi rá mint rám akkor mihez kezdjek?
Én kedvelem őt de nem jöhetünk össze túl fiatal de azt se szeretném hogy vele legyen mert akkor megint alább hagy az önbecsülésem és felmerül a kérdés miben jobb ő??
igen, és miben jobb ő mármint a srác?
ér neked ennyit, hogy ezen fenn akadj, amikor ezer millió egy srác mászkál még rajta kívül és tuti van egy jó pár aki meg Téged akarna? Ezek pusztán jelek, hogy nem vagytok egymásnak valók, mert nem nyitott feléd komolyabban. Ilyenek vannak neked lehet ő tetszik lehet te is neki, de nem annyira. Lesz olyan mikor rád mozdulnak és egy srác ugyanazt érzi mint most Te, mert neked a haverja kellene. Lesz aki totál ellenszenves lesz és kölcsönös lesz ez. Majd lesz olyan akivel totál egy húron pendültök :)! Nem kell kétségbe esni ez miatt! Mivel ki akart veled kezdeni már csak ez miatt se lankadjon az önbecsülésed! Annyiszor voltam ilyen helyzetben nem éri meg senki miatt rosszul érezni magad! Szóval nyugi! Tenni meg semmit nem tudsz el kell fogadni a helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!