Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác, aki hajt rám, "csúfolja" a barátnőmet. Mit csináljak? :S Gáz lenne így járni vele?
Van egy srác, akit nemrég ismertem meg - a barátnőm révén. A barátnőm már régebb óta ismeri ezt a srácot. Nekem nagyon bejön ez a srác - asszem bele is zúgtam már:D -, és neki is bejövök, hajt is rám.:$:) A gond csak az, hogyha a haverjaival van ez a srác, akkor röhögnek a barátnőmön. Nem mondják ki, és nem szólnak be neki, de röhögnek rajta, és ez nagyon idegesíti a bnőmet is, és már engem is. Próbálnak menők lenni, és azt hiszik, hogy akkor keménycsávók, ha kiröhögnek másokat, meg ilyesmi... szerintem nem gáz a bnőm, leheth van rajta egy kicsi súlyfelesleg, meg kicsit fiús az arca, de ettől még jó fej, és nem csúnya sztem. A lényeg, hogy én nagyon szívesen összejönnék azzal a sráccal, de úgy érzem, ez így q*vára nem jó.:S Mit csináljak?
16/L
Már bocsánat, de az a srác egy bunkó paraszt
Nem a csaj tehet róla hogy úgy néz ki ahogy
Olyan srácból milliónyi van akivel összejöhetsz, de barátból nincs sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!