Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srác, aki hajt rám, "csúfolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác, aki hajt rám, "csúfolja" a barátnőmet. Mit csináljak? :S Gáz lenne így járni vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit nemrég ismertem meg - a barátnőm révén. A barátnőm már régebb óta ismeri ezt a srácot. Nekem nagyon bejön ez a srác - asszem bele is zúgtam már:D -, és neki is bejövök, hajt is rám.:$:) A gond csak az, hogyha a haverjaival van ez a srác, akkor röhögnek a barátnőmön. Nem mondják ki, és nem szólnak be neki, de röhögnek rajta, és ez nagyon idegesíti a bnőmet is, és már engem is. Próbálnak menők lenni, és azt hiszik, hogy akkor keménycsávók, ha kiröhögnek másokat, meg ilyesmi... szerintem nem gáz a bnőm, leheth van rajta egy kicsi súlyfelesleg, meg kicsit fiús az arca, de ettől még jó fej, és nem csúnya sztem. A lényeg, hogy én nagyon szívesen összejönnék azzal a sráccal, de úgy érzem, ez így q*vára nem jó.:S Mit csináljak?

16/L

2009. szept. 15. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, beszélned kéne azzal a sráccal, hogy ne űzzenek a barátnődből gúnyt, ha ez nem jön össze én nem jönnék össze azzal a sráccal :S Gondolj bele, ha össze jössz vele, majd ne adj isten nemsokára szakitól is vele, mert rájössz, hogy ez neked így még sem jó, akkor majd belőled is gúnyt fognak csinálni, hogy megőrizzék a srác "jó hírét". :S
2009. szept. 15. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól érzed. Ne foglalkozz olyannal aki nem képes elfogadni a barátaidat. Egy igazi barát akkor is ott lesz amikor 60 évesen felébredsz a kórházban az első infarktus után, a srácnak aki 16 éves korodban hajtott rád jövőre a nevére sem fogsz emlékezni.
2009. szept. 15. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj szóba vele, amíg kineveti a barátnődet.
2009. szept. 15. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
De szóljak neki, hogy ne röhögjön már a barátnőmön?
2009. szept. 15. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne a barátnőd előtt beszélj vele, mert a barátnőd nem igen venné jó néven :/ szegény így is szenved amiatt a gyerek miatt. Hanem mikor nincs ott veletek a barátnőd akkor elhívod szépen a srácot és megbeszéled ezt vele.
2009. szept. 15. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de az a srác egy bunkó paraszt

Nem a csaj tehet róla hogy úgy néz ki ahogy

Olyan srácból milliónyi van akivel összejöhetsz, de barátból nincs sok

2009. szept. 15. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!