Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác, aki tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, aki tetszik, randizni fogunk, aranyos. De mindig én beszélek?

Figyelt kérdés

Igazábol nekem baromi kiábrándító, hogy ismerkedünk, de semmit nem kérdez rólam, magától semmit nem mesél magáról, nekem kell kèrdezni róla, és mesélni magamról magamtól úgy, hogy nem is kérdezte.

A lényeg hogy én vagyok az érdeklődő, kèrdező, témázó, ő meg mint vmi "interjúalany" felelget.

Miközben ő a pasi, ö akar "meghúzni", ö akar megkapni, velem lenni, ő akar kivinni magához, velem aludni esetleg többet is.

Néha csodálkozom is hogy annyi hogy lehetett benne hogy ő kerte el a számom, ő hív randira, ő hívogat fel, igazából ö kezdeményez mindent, de aztan amikor felhív nekem kell beszélni és beszéltetni őt folyton! Mert magától nem mond semmit a szián kívül, csak kérdésekre válaszol.

Mit vàrjak akkor a randin? Hogy én szórakoztassam majd magunkat? Magamtól vonzódjak a pasihoz hogy én azt kitalálom magamnak? Ő meg semmit nem is nyújt? Nem fűz, nem manipulál, szinte csak van.

(Es mielőtt elkezdené vki, eddig nála csak rosszabbakat találtam. Pl.messze van vagy foglalt vagy igénytelen vagy írni se tud vagy simán nem tetszik. Ő eddig az egyetlen aki tetszene aranyos, vonz, kezdeményez is, de neki meg ez a hibája. Tökéletest nem keresek már.)

2023. okt. 11. 09:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Megértelek. De egy kapcsolatba kell az az egy hullámhossz, amit keresel. Sokszor mondják, hogy tiszteletlenség a másik szavába vágni, viszont én meg azt tapasztalom, ha egy beszélgetés nagyon oldott valakivel, és elfelejtkezünk magunkról, akkor folyton egymás szavába vágunk, mert muszáj mondjuk a sztorira reagálni, hogy igen... ez így van, ez milyen jó, stb. De ez persze sztorifüggő is.

Egy kapcsolat alapja a beszélgetés, hogy érdekel a másik, hogy kérdezek, és hallgatok, reagálok, stb. Máskülönben hogy akarjuk egymást megismerni? Vannak nagyon mély témák. Én pont azt tapasztalom, hogy át kell rohanni témákat, és elszalad 3,4 óra úgy, hogy még csak most kezdtük el.

Nekem fárasztó ennyire sokat beszélni, viszont igénylem a társalgást, akár azt is, hogy építően vitatkozzunk dolgokról. Ha meg van a tisztelet, akkor a vita nem civakodás, hanem ütköznek az érvek, és megismerünk más szempontokat is... de erre nyitottnak kell lenni.

2023. okt. 11. 10:58
 12/23 A kérdező kommentje:

Ez így van 11.

Elszomorít hogy ez a pasi e jobb a többinél akkor ha ő ezzel nem így van. És csak birkabólogató ember:(

2023. okt. 11. 11:04
 13/23 A kérdező kommentje:
*se jobb
2023. okt. 11. 11:04
 14/23 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, igen
2023. okt. 11. 11:05
 15/23 A kérdező kommentje:
De hogy volt az ilyennek eddig baratnője élettársa?
2023. okt. 11. 11:12
 16/23 A kérdező kommentje:
Amugy a gyt-rol lemondani ugy hogy a gyerek elol veszed el..az se semmi..
2023. okt. 11. 11:17
 17/23 A kérdező kommentje:
Utolsó nem ide ment volna másik kérdéshez akartam valaszolni.
2023. okt. 11. 11:17
 18/23 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Talán ez magyarázza miért nincs már. :)
2023. okt. 11. 11:27
 19/23 A kérdező kommentje:

Na felhivott megint. Màr mondott magától is dolgokat, nem kérdésre. Viszont azt is csak ugy, hogy az én témámból jutott neki eszébe valami. Tehát reagálás volt csak az is. Viszont ötletes is. Azaz ha felvetek vmit arra reagál is es jobb ötletei is vannak. Nem is egyszer volt ilyen hogy bevág jó dolgokat.

És amiket kérdezek vagy amik engem érdekelnek azokra meg jókat mond.

Pl kerdeztem barátokról vagy kivel lalik stb. És teljesen úgy irja le magát és mesél dolgokat amikből az jön le hogy szocializált, tele van barátokkal, tesója is van munkahelyen is elhülyülnek sokat, aztán önállóan él, dolgos (nem munkakerülő, hanem odaáll)életképes is élete is van azokból ítélve amiket kérdésekre elmesél vagy elmond.

Igazából szinte mindent csak "pipálhatok".

Képről helyes -pipa

Tud írni- pipa

Életképes - pipa

Udvarias normális -pipa

Szingli - pipa

Kezdeményező - pipa

Hát nem tudom. Talán van esély arra, hogy randin magától is beszél majd.

Viszont az ő kérdései rólam eddig a mikor érek rá mikor tudok vele még beszélni meddig dolgozom. Ezekben kimerülnek.

2023. okt. 11. 11:39
 20/23 anonim ***** válasza:

Volt ilyen pasim, ha nem volt muszáj beszélni, akkor hallgatott és kedvesen mosolygott. Ha beszélt, akkor csak rólam érdeklődött, magáról nem mondott semmit. Végül én faggattam mindig róla, amire szűkszavúan válaszolt. Azt mondta, hogy neki én vagyok a fontosabb, ezért ilyen. 14 hónapig voltunk együtt.

Nekem mindenki azt mondta, hogy ez egy sunyi alak, de én nem hittem el. Amikor költöztem, mindenben segített, kifestette a lakásomat, összeszerelte a bútorokat, felszerelte a lámpákat, csapokat. Minden bevásárlásban segített cipekedni. Azt mondta, hogy ez természetes, hogy a barátnőjének segít.

Viszont később azt vettem észre, hogy már nem csinál semmit, de mindig nálam eszik, nálam fürdik. Minden az én költségemen. Még egy zsemlét sem hozott saját étkezésére. Soha nem hívott meg étterembe, moziba, cukrászdába. Akkor elgondolkodtam és elkezdtem nyomozni utána.

Figyeltem és megtudtam a jelszót, amit mindenhol használt (e-mail és társkereső oldalak). Így mindenhova beléptem és elolvastam a levelezéseit.

Hogy mi derült ki?

Az, hogy van egy 7 éves állandó kapcsolata egy nővel, aki egy Budapest közeli kis településen él. Amikor én azt hittem, hogy valamelyik hétvégén dolgozik, ő egész hétvégén a nőnél volt. Volt rá példa, hogy kölcsön kérte tőlem az autót (az övé szervizben volt) és azt hazudta, hogy a munkához kell. Hát nem a munkához kellett, hanem azt a nőt vitte bevásárolni, az én autómmal!

Ezen kívül: szinte az összes létező szexpartner keresőn van regisztrálva és nem csak nőket keres, hanem meleg férfiakat is, de meleg rokkant férfiakkal is szexel, akiket anyagilag kihasznál.

Több fenyegető levelet láttam, nőktől és férfiaktól egyaránt, kölcsönkért pénzt és mindenféle tárgyat (szerszámok, fúrógép, használt telefon, háztartási gépek, egy laptop...), amit soha nem adta vissza. A bejelentett lakcímén szinte soha nem tartózkodott (pl. nálam volt általában a hét 5 napján vagy a másik barátnőnél).

Hát, ennyit a kis szerény, csendes, szűkszavú, titokzatos pasikákról!

Azért hallgatnak, hogy ne szólják el magukat!

2023. okt. 11. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!