Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű rendőrnővel randiznátok?
"Postás, rendőr, vasutas" a 3 legsuttyóbb meló apám szerint :D
Szerintem sokkal inkább vőfély, újságíró, futár-kézbesítő. Mindkét nemre értve, mindhárom állásban pénzéhes, a semmire is pénzt kérő emberek vannak.
A vőfélyek 100 éve még sértésnek vették volna a pénzt, az újságírók jellemtelen emberek akik a hazugságot előadják igaznak, a futárok pedig az alapszolgáltatásért is borravalót várnak.
4, na ez a különdbség köztünk. Te alulfizetett munkákat nézel le.
Nekem azzal van morális problémám, ha valakinel az a foglalkozása, hogy mások életét keseríti, nyomorítja meg.
Ha valaki suttyó melót végez...kaphat jobbat.
De ha egy munka direkt arra alapszik, hogy nincs meg benned az az alap empátia...pláne, ha ehhez még tanult is, nem szükségbõl kényszeredett rá... Na az nem egy olyan személyiség, akivel én bármilyen sorsközösséget vállalnék.
5.
Pont, hogy túlvannak fizetve a vőfélyek, újságírók és a futárok is. (Ez utóbbinál a láthatatlan jövedelem nagyon magas)
8.
Beviszi/Nem engedi ki az aranyos bűnözőket a böriből :( Milyen gonosz ember képes erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!