Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy ilyen férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy ilyen férfival, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Úgy 2 hónapja randizom egy 37 éves férfival, aki a szüleivel él. Alapból nálam ez kizáró ok, de épp külföldről költözött haza évek után, mivel az apja megbetegedett és őt ápolta.

Meggyógyult az apja már rég, a férfi azt állítja, hogy épp új állást keres, amint talált újat, aszerint keres albérletet, hogy hol lesz a munka. Ez érthető, és emiatt találkoztam vele anno. Viszont vagy 3 hónapja kezdtünk el beszélgetni, 2 hónapja randizunk és eddig még csak első körös interjúi voltak.

Van jól fizető munkája, szóval nem sürgős az új, és fogalmam sincs, mikor lesz másik, mikor talál bérleményt stb. Mindig beszámol az interjúkról, de igen válogat, amit egyébként teljesen megértek, hiszen tényleg jó munkája van, nehéz jobbat találni.

Eközben mindig nálam találkozunk, én egyedül élek, és elkezdtem unni, hogy folyton nálam vagyunk. Olyankor azért rendet kell tenni, kicsit takarítani, bevásárolni valami kaját, esetleg főzni-sütni, ágyneműt gyakrabban cserélni...

Autója szintén nincs, mivel a szüleiét használja, azt is csak akkor vesz magának, ha már elköltözött. Viszont ha a szüleinek kell az autó, akkor nem tud eljönni, mert messze lakik, ott tömegközlekedés nincs.

Unom már, hogy hiába van egy 37 éves, jól kereső, normálisan gondolkodó férfival dolgom, ha mégis olyan ez az egész, mintha valami 20 éves otthonélő egyetemista kisfiúval lennék. Nem látom az időrendet, hiszen ő sem tudja, mikor talál jobb munkát.

Hogy látjátok ti ezt, érdemes lehet várni? És ha igen, meddig? Vagy hagyjam az egészet?

2023. szept. 16. 17:26
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
72%
Nem! Nem! Nem!
2023. szept. 16. 17:30
 2/40 anonim ***** válasza:
93%

De most mi az, hogy jobban fizető munka, mikor azt írod, ogy most se keres rosszul? Ez olyan végtelen körforgásnak tűnik, mert mindig lehet jobb, de itthon sosem fog úgy keresni mint külföldön, és a vége ezeknek az, hogy visszamegy az illető.

Én leülnék vele beszélgetni erről a dologról, hogy mik a tervei, meg mire vár, mert tényleg egy mamahoteles pasinak tűnik aki nemigazán akar saját lábra állni.

Ha tényleg azt látod, hogy itthon csak halogatja a letelepedést, akkor inkább hagyd.

2023. szept. 16. 17:32
 3/40 anonim ***** válasza:
87%
Minden a hataridokon mulik. Ne neki adj hataridot a valtozasra, hanem magadnak, hogy meddig vagy hajlando turni ezt. Mivel mar igy is kivagy, max 1 honapot turelmet eroltetnek magamra, aztan dontes. De igazabol nem tartozol neki semmivel, akar mar most bedobhatod a torolkozot. Mondd neki, hogyha rendezte a dolgait, akkor keressen meg. Egybol kiderulne, hogy mire kepes, vagy mire nem.
2023. szept. 16. 17:37
 4/40 A kérdező kommentje:

Külföldön élünk, ő állampolgár, itt született, és nem a jobb élet reményében ment el máshova dolgozni, hanem hogy egy neves egyetemen mesterdiplomát csináljon. Utána ott maradt pár évet dolgozni is.

Amint az apja megbetegedett, feladott mindent és hazaköltözött. Mielőtt egyetemre ment, albérletben élt egyedül. Értelemszerűen a szüleihez költözött vissza, hiszen az apjával akart lenni.

A jobban fizető állás nem azért kell elsősorban, mert itt nem elég a pénz, hanem mert nem szereti az iparágat, amiben dolgozik, maga a munka jó. Ezt csak azért írom, hogy tisztábban lássátok. Szerintem nem kifogás, bár örökké nem szeretném ezt csinálni, akármennyire is megértem a helyzetet.

2023. szept. 16. 17:38
 5/40 anonim ***** válasza:
91%

#4 Így azért eléggé más a kép, mert ahogy megfogalmaztad, és ugye ez magyarországi fórum, úgy jött le, hogy a szülei itt élnek és ide költözött haza külföldről, illetve te is itt laksz.

Sokan nem szeretik a munkájukat, de a számlákat meg muszály fizetni, így ez nem lehet kifogás azzal kapcsolatban, hogy közös jövőt tervezzetek. Így tényleg az jön le, hogy nemigazán akar elköteleződni veled, csak halogatja a dolgot. Mint írtam le kell vele ülni, és vázolni a helyzetet, és ha nincs konkrét terve, akkor hagyni. Ezzel a munka szöveggel meg ne jöjjön, az csak hanta.

2023. szept. 16. 17:44
 6/40 anonim ***** válasza:
63%
Dehogy folytatnám. Ez egy kamugép, és hány ilyen van:(((
2023. szept. 16. 17:48
 7/40 anonim ***** válasza:
79%

Tehát adott egy értelmes, diplomás, szüleit szerető és feléjük felelősséget vállaló ember. Élt már külföldön albérletben egymagában, szóval nem is mama hoteles, meg is tudta oldani egyedül az albérletet ami anyagilag nagy szó, illetve saját magát is fenntartotta tehát nyilván háztartást vezetett takarított stb, önellátás. Vannak elvei, hiszen igen jól keres de mégsem abban a szakmában akar maradni, mert menet közben valami megváltozott az adott iparágban. Ez itt mo-n amúgy eléggé mindennapos, mióta a fidesz komplett iparágakat húz be, és ront el.

Ezekhez a tényekhez képest pár ittenő nő egész szépen lehúzza őt, nem? Szerintük kamugép, mamahoteles, vagy csak a szokásos érvek nélküli nemnemnem hiszen férfi, és eredendően hibás jópár itteni nő nyomoráért. Meg hogy ne beszéld meg vele kicsit se hanem magadnak szabj határidőt neki meg ne is szólj pff... Én a helyedben ezt a tényezőt is beleszámítanám azért, milyenek az átlag itteni nőkommentelők, mérlegelj okosan. Majd nézd meg erre a kommentemre is mi lesz a reakció tőlük, beszédes. Bár engem nem érdekel, én csak segíteni próbálok, hogy ne menjen tropára hülyék miatt egy újabb kapcsolat.

És a személyes véleményem az hogy ezt vele beszéld meg, és vele fektessétek le a határidőt. Amit ha végül nem tartana be, vagy megpróbálna elcsalni, akkor köszönj el tőle. De valószínű érezni fogja a dolgok súlyát, és ha tényleg téged akar, akkor tenni fog érte hogy összekapja magát. Néha csak egy kis plusz motiváció hiányzik.

2023. szept. 16. 19:12
 8/40 anonim ***** válasza:
48%
Kamuzik a drága. ALig várja, hogy beköltözhessen hozzád és etesd, itasd, ganézz utána.
2023. szept. 16. 19:21
 9/40 anonim ***** válasza:
92%
Bevásárolt neked egyszer is? Vagy felajánlotta? Elvitt étterembe? Rendelt kaját? Ha a válasz nem, akkor menekülj.
2023. szept. 16. 19:38
 10/40 anonim ***** válasza:
86%
Mi volt apuka baja?
2023. szept. 16. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!