Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy ilyen férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy ilyen férfival, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Úgy 2 hónapja randizom egy 37 éves férfival, aki a szüleivel él. Alapból nálam ez kizáró ok, de épp külföldről költözött haza évek után, mivel az apja megbetegedett és őt ápolta.

Meggyógyult az apja már rég, a férfi azt állítja, hogy épp új állást keres, amint talált újat, aszerint keres albérletet, hogy hol lesz a munka. Ez érthető, és emiatt találkoztam vele anno. Viszont vagy 3 hónapja kezdtünk el beszélgetni, 2 hónapja randizunk és eddig még csak első körös interjúi voltak.

Van jól fizető munkája, szóval nem sürgős az új, és fogalmam sincs, mikor lesz másik, mikor talál bérleményt stb. Mindig beszámol az interjúkról, de igen válogat, amit egyébként teljesen megértek, hiszen tényleg jó munkája van, nehéz jobbat találni.

Eközben mindig nálam találkozunk, én egyedül élek, és elkezdtem unni, hogy folyton nálam vagyunk. Olyankor azért rendet kell tenni, kicsit takarítani, bevásárolni valami kaját, esetleg főzni-sütni, ágyneműt gyakrabban cserélni...

Autója szintén nincs, mivel a szüleiét használja, azt is csak akkor vesz magának, ha már elköltözött. Viszont ha a szüleinek kell az autó, akkor nem tud eljönni, mert messze lakik, ott tömegközlekedés nincs.

Unom már, hogy hiába van egy 37 éves, jól kereső, normálisan gondolkodó férfival dolgom, ha mégis olyan ez az egész, mintha valami 20 éves otthonélő egyetemista kisfiúval lennék. Nem látom az időrendet, hiszen ő sem tudja, mikor talál jobb munkát.

Hogy látjátok ti ezt, érdemes lehet várni? És ha igen, meddig? Vagy hagyjam az egészet?

2023. szept. 16. 17:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos lennél neki, akkor nem intézne el 1 csokival. Kényelmes neki ez az egész. Egyszerüen szimpi vagy neki. Ha többet akarnál, akár teher is lehetnél... ő az a pasi akinek van pénze és sajnálja rád. A saját kényelme a fontos,a saját diplomája, saját munkája, saját érzelmi biztonsága, saját egója... Lehet hogy nem o lesz az igazi
2023. szept. 21. 00:51
 32/40 anonim ***** válasza:
91%

ezt a sztoryt mar vegighallgattam egyszer egy exemtol. a pasi ott is az anyjaekkal elt ilyen olyan indokokkal megtamogatva, meg "keresek masik melot, mert ez nem fekszik", "kocsim nincs, minek, amikor van apameknak", "majd ha osszejonnek a dolgok, akkor majd elviszlek vacsorazni", stb

a vegen kiderult, hogy latens homokos volt a csavo, nem akart semmit a notol.

a kovetkezo opciok realisak a leirtakbol:

-mamahoteles

-komolytalan

-almodozo

gondolom egyikre sem vagysz.

nem lett volna koteles odakoltozni az apjahoz, kivehetett volna egy kis szobat a kozeleben is, igy lett volna maganelete es nem egy luzer mamahotelesnek nezne ki 37 evesen.

en azt szoktam mondani, a tettek (is) beszelnek, ha nem tesz erted semmit csak kenyelmeskedik, en valaszut ele allitanam es valszeg elengednem.

2023. szept. 27. 17:42
 33/40 A kérdező kommentje:

Akit esetleg érdekel: véget vetettem a kapcsolatnak. Kétszer beszéltem vele arról, mi zavar, ő nem értette, mi a probléma, mert szerinte, amikor együtt voltunk, az tök jó volt, mindenki jól érezte magát, és ő még virágot is hozott nekem(!), ami nagy szó tőle.

A második beszélgetés után, miután elváltunk, éreztem, hogy falra hányt borsó, úgyhogy ennyi volt.

Mióta vége, érzem, a lehető legjobb döntést hoztam, a maradék kétely is elszállt belőlem. :) Köszi a válaszokat, ha valakinek van hasonló sztorija, még elolvasnám.

2023. okt. 9. 11:14
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Jo dontes. Kivulrol mar az elejen latszott, hogy ebbol nem lesz semmi.
2023. okt. 9. 11:38
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Adtál neki elég időt. Nincs mire várni.
2023. okt. 9. 20:31
 36/40 anonim ***** válasza:
27%
Ha szakítottál, akkor miért emeled ki a kérdést?
2023. okt. 10. 08:29
 37/40 A kérdező kommentje:
36, mert szeretném, ha még élne a thread? Meg mert ahogy írtam, olvasnék hasonló sztorikat. Fáj neked, vagy mi?
2023. okt. 10. 12:00
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Mazochista a csaj, még ilyen sztorikat akar 🤣🤣
2023. okt. 10. 17:54
 39/40 anonim ***** válasza:
69%
38, Nem tudom mi közöd ahhoz, hogy ki mit miért emel ki. Sok időd lehet. Ha nem tetszik átmész egy másik kérdésre. De gondolom élvezed, ha hülyézhetsz.
2023. okt. 11. 10:10
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól dontottel
2023. nov. 25. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!