Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy ilyen férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy ilyen férfival, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Úgy 2 hónapja randizom egy 37 éves férfival, aki a szüleivel él. Alapból nálam ez kizáró ok, de épp külföldről költözött haza évek után, mivel az apja megbetegedett és őt ápolta.

Meggyógyult az apja már rég, a férfi azt állítja, hogy épp új állást keres, amint talált újat, aszerint keres albérletet, hogy hol lesz a munka. Ez érthető, és emiatt találkoztam vele anno. Viszont vagy 3 hónapja kezdtünk el beszélgetni, 2 hónapja randizunk és eddig még csak első körös interjúi voltak.

Van jól fizető munkája, szóval nem sürgős az új, és fogalmam sincs, mikor lesz másik, mikor talál bérleményt stb. Mindig beszámol az interjúkról, de igen válogat, amit egyébként teljesen megértek, hiszen tényleg jó munkája van, nehéz jobbat találni.

Eközben mindig nálam találkozunk, én egyedül élek, és elkezdtem unni, hogy folyton nálam vagyunk. Olyankor azért rendet kell tenni, kicsit takarítani, bevásárolni valami kaját, esetleg főzni-sütni, ágyneműt gyakrabban cserélni...

Autója szintén nincs, mivel a szüleiét használja, azt is csak akkor vesz magának, ha már elköltözött. Viszont ha a szüleinek kell az autó, akkor nem tud eljönni, mert messze lakik, ott tömegközlekedés nincs.

Unom már, hogy hiába van egy 37 éves, jól kereső, normálisan gondolkodó férfival dolgom, ha mégis olyan ez az egész, mintha valami 20 éves otthonélő egyetemista kisfiúval lennék. Nem látom az időrendet, hiszen ő sem tudja, mikor talál jobb munkát.

Hogy látjátok ti ezt, érdemes lehet várni? És ha igen, meddig? Vagy hagyjam az egészet?

2023. szept. 16. 17:26
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%

A leírás alapján azt mondanám, hogy kényelmes típus, nem akar semmiért sem fizetni, és mindent meg akar úszni, hogy csak akkor kelljen fizetni bármiért, ha az elkerülhetetlen. Mindeközben jól fizető állása van.

Megértem hogy ez az egész zavar téged, ez így nem önállóság. A jól fizető munkából kellene teljen arra, hogy önálló, független élete legyen.

2023. szept. 16. 21:57
 12/40 anonim ***** válasza:
19%
Azért nem visz haza bemutatni, mert kiderülne, hogy kamuzik.
2023. szept. 16. 22:12
 13/40 anonim ***** válasza:
17%

Egyszerű, nem vált még le a szülőktől egyértelmű, és lehet már nem is fog, az írásod alapján!

Egyébként, melyik országban éltek? A Te lakásod saját vagy albérlet?

2023. szept. 17. 08:29
 14/40 anonim ***** válasza:
91%
Az idohuzas alapjan, nekem is ugy tunik, hogy probal hiheto hazugsaggal etetni. Okosabb, mint az atlag, de nem feltetlenul oszinte veled.
2023. szept. 17. 10:05
 15/40 A kérdező kommentje:

9-es, soha nem vásárolt be. Mindig hoz valami apróságot, csokit, virágcsokrot, de értitek, azért ez nincs összhangban az én költségeimmel és fáradozásaimmal. Párszor voltunk étteremben, de elenyésző alkalommal, szóval nem vagyunk egálban.

Azt nem akarom számonkérni, mikor költözik már el, nem olyan komoly a kapcsolatunk, sőt, nem is neveztük még párkapcsolatnak, tehát azt is megértem, hogy nem rohan lakást kivenni egy 2 hónapos valami miatt, a kérdésem az, hogy randizzak-e továbbra is, vagy nézelődjek tovább.

2023. szept. 17. 12:04
 16/40 anonim ***** válasza:
86%
Inkább nézelődj tovább!
2023. szept. 17. 13:29
 17/40 anonim ***** válasza:
87%
Jaj ez tipikus hitegetős pasi. Csomó csóró pasi ezt csinálja, hogy nőt fogjon. Olyan dolgokat hazudik össze, amik valószínűleg soha nem fognak teljesülni. Jótanács: ne azt nézd, hogy állítása szerint mije “lesz”, hanem azt nézd, hogy most épp mije van.
2023. szept. 17. 14:59
 18/40 A kérdező kommentje:
17, nem csóró a pasi, ugyanannyit keres, mint én, befektetései vannak stb. De az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek!
2023. szept. 17. 15:50
 19/40 anonim ***** válasza:
72%
Írtam már, nem vált le, és ennyi idősen már lehet nem is fog, mindegy mennyi pénze van.
2023. szept. 17. 17:02
 20/40 anonim ***** válasza:
82%
Én hagynám a helyedben, kinek van ideje arra várni, hogy felnőjön és önállósodjon egy 37(!) éves faszi.
2023. szept. 17. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!