Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetemi diplomával rendelkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi diplomával rendelkezők, randiznátok olyan férfival, aki egyszerű munkás, egyetemi végzettség nélkül?

Figyelt kérdés
Egy idő után érződni fog, kellemetlen lesz a mentális különbség?

2023. máj. 14. 20:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Milyen az az "egyszerű munkás"? Mivel foglalkozik?

Valamint: Mik az érdeklődési körei?

2023. máj. 14. 20:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés engem is érdekel. Villanyszerelő vagyok, azaz karbantartóként dolgozok egy nagy cégnél. Mellette van egy vállalkozásom szintén villanyszerelőként, és Villamos biztonsági felülvizsgálóként dolgoznék.

Jelenleg a vállalkozás csak a pénzt viszi.

2023. máj. 14. 20:50
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem ez alapján választok, szóval igen.
2023. máj. 14. 20:52
 4/14 anonim ***** válasza:
8%
Ha egy 8 általános intelligens és borzasztó kreatív, simán megdönt egy több dipiset is...
2023. máj. 14. 20:56
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

4

Nagyon nem ez az általános. De persze vannak kivételek, érdekes esetek mindig.

2023. máj. 14. 20:58
 6/14 anonim ***** válasza:
9%

5

Ehhez a nőnek is intelligensnek kell lennie persze, amit a dipi nem ad meg;)

2023. máj. 14. 21:00
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Én simán. A saját igényem volt tanulni, 2 diplomám van, plusz egy felsőfokú OKJ-m is. A férjemnek érettségije van, de sose zavart. Nagyobb lexikális tudása van általános témákban, mint nekem,olvasott ember.
2023. máj. 14. 21:02
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
A diploma valóban nem garancia, hogy tényleg okos, intelligens az illető, de ettől még nagyságrendekkel több az értelmes, gondolkodó ember a diplomások között. Ettől még nyilván bőven van diplomával nem rendelkezők között is. 3 közvetlen kollégám is van, akiknek nincs diplomájuk, mégis nagyon értelmesek, műveltek.
2023. máj. 14. 21:03
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

2 hónap múlva diplomázok, a pasimnak még egy éve hátravan. A diplomaosztóm után dobom majd. XD

Viccet félretéve, nekem nem a diploma számít, hanem az ész. Buta embereket havernak is nehezen viselek. De ez nem a tanultságon vagy a diplomán múlik.

Ha kiemelkedően okos, van célja, van érdeklődési köre, folyamatosan fejlődik és szereti a munkáját, akkor rendben van. Különben nincs, de diplomával se lenne.

2023. máj. 14. 21:15
 10/14 A kérdező kommentje:

1.

Autókat szerel Angliában. Jól lehet beszélgetni vele, figyelmes, törődő, kedves. Közös a zenei ízlésünk, mindketten szeretjük a filmeket. Egyelőre ezek a közös érdeklődési körök. Online ismerkedünk, de sor fog kerülni egy találkozásra, ahol kiderül remélem, hogy összeillünk-e, van-e értelme az egésznek.

2023. máj. 14. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!