Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen iskolai végzettséggel rendelkező párt tudnál magad mellett elképzelni?
Tehát akkor a befejezett 12 osztály, érettségi nélkül is elfogadható neked?
Elég a nagycsoportos.
Ha már azt el tudja mondani, hogy öáuoiááööió, az elég.
Mindezt ilyen vázban:
Legyen egy szakmája, vagy diplomája, amit szeret és tud benne dolgozni. Vagy legyen okos, rugalmas, el tudjon sajátítani új tudást. A lényeg, hogy szeresse azt amit csinál 😊 ha meg ez egybeesik azzal amit én is szeretek, az tök jó, mert akkor akár együtt is dolgozhatunk 😊
20/F
Nem ez alapján választok de minimum szakma. Nekem felsőfokú szakképzésem és érettségim van.
Volt már egyetemet végzett párom is, de nem ez a döntő,hogy milyen végzettsége van a férfinak.
31N
Két egyetemet végeztem, valószínűleg első körben az msc-vel legalább rendelkezők között néznék körül, ha nem találnék, akkor a bsc-sek között és utána a szakmával rendelkezők között.
Nem lenne kizáró ok, ha nincs magas végzettsége, de határozott előny, ha van és a bsc/msc/phd műszaki/természettudományi/pénzügyi irányba van, mert az a tapasztalatom, hogy ezek az emberek logikusabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!