Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vinnétek az újdonsült párotoknak az elrontott palacsintából, ha azt mondja nem baj így is megeszi, vagy kuka? 😂
Szétszakadt meg ami túlélte az is katasztrófa.... :D Vastag, stb. Oké életemben másodszor csináltam (elsőre 13 évesen de az a vicc akkor jó lett).
Ízre jó de ez így nagyon égő, inkább kuka nem? 😂 Mondja, hogy ugyan már jó lesz az így is, de ehh.
"Szétszakadt meg ami túlélte az is katasztrófa."
Amikor az asszony szult most az jutott eszembe errol.🤢 Elment az etcagyam kosz!
"Fozni tudok legalabb ,ami egy no szamara szegyenebb dolog !"
Miért lenne az? Te melyik testrészeddel sütöd a palacsintát?
"Na vittem belőle, de nyilván azokat amik normálisak lettek azért, ami szétszakadt kidobtam."
Kidobtad azt, ami szétszakadt? Miért? Miért nem etted meg inkább?
34, jaj, nem erről van szó.
De a szakadt palacsinta is teljesen jó palacsinta:D Csak hát kanál kell hozzá, dehát ennyi. Ha a tészta jó, akkor nem az alakján fog múlni.
Nálunk általános szabály, hogy az elrontott palacsintát a kisütőnek előjogában áll megenni. Merthát az is finom, és ennyivel többet kap az, aki dolgozik is vele:D
Persze!
Én mindent megeszek szó nélkül, lehet sós, bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!