Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vinnétek az újdonsült párotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vinnétek az újdonsült párotoknak az elrontott palacsintából, ha azt mondja nem baj így is megeszi, vagy kuka? 😂

Figyelt kérdés

Szétszakadt meg ami túlélte az is katasztrófa.... :D Vastag, stb. Oké életemben másodszor csináltam (elsőre 13 évesen de az a vicc akkor jó lett).

Ízre jó de ez így nagyon égő, inkább kuka nem? 😂 Mondja, hogy ugyan már jó lesz az így is, de ehh.

2023. okt. 6. 17:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
4%

Birom az eldöntendő kérdéseknél mikor a kérdés az hogy A vagy B, akkor aki a B re szavaz le van pontozva.

Az sehol nem visz semmit előre ha kotelezo A-n lenni.

2023. okt. 6. 18:40
 22/36 anonim ***** válasza:
80%
Én nem vinnék belőle, de én eleve nagyon maximalista vagyok ilyen téren (vagy hiú, vagy hogy is mondjam.)
2023. okt. 6. 20:13
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Szakítsd kis darabokra és nyomj rá pudingot. Hidd el, eszébe sem fog jutni, hogy ez szakadt palacisnta:D

De meg az olyantl menekülni kell aki képes ezen is kritizálni...

2023. okt. 6. 20:16
 24/36 anonim ***** válasza:
95%

Én megenném, 😂😂😂

Írj, és mondom a címet hova postázhatod 😂😂😂😂

( következőre biztos jó lesz, legfontosabb a keverés, jó híg legyen. Fordítani pedig csak ha átsült és elválik a serpenyőtől)

Szívesen :D

2023. okt. 6. 20:21
 25/36 anonim ***** válasza:
17%

Életem! Hát hogy lehet elb*szni a palacsintát!? 🤣 Írj rám privibe, szivesen kuldok receptet. (Videoval)

Én néha az első kettőt elrontom, de a párom gluténérzékeny, meg laktóz, tej-tejfeherje erzékeny is, és gm lisztből, meg mandulatejből tényleg kihívás késziteni! 😇😋 de sima lisztből eccerü

2023. okt. 6. 20:48
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
Palacsintat sem tudsz no letedre akkor mar se mehet jobban!
2023. okt. 6. 20:50
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

26

És te mit tudsz.megszerelni? Meg tudsz szerelninegy mosógepet, autot? Leparkettázol otthon? Kicsempézel? Te ferfiak szegyene! Keresel havi 1-1.5M.et? Tudod...hogy eltartsd a nőt! Mert ugye ha nekem mindent is kell tudnom a konyhában pengén, akkor te férfikent tartsd el a nőt! F*szkalap!

Bírom, hogy a nőtől el vam varva, h süssön-főzzön 5*-osan, de ha egy nő elvárja a pasitol, hogy eltartsa pl. akkor hiszti van, hogy egyenjoguság! 🖕🖕🖕

2023. okt. 6. 20:54
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
27. Fozni tudok legalabb ,ami egy no szamara szegyenebb dolog ! Nem elvarom de ez alap kaja semmi tehetseg gyakorlat nem kell hozza! Van aki meg egy tukor tojast vagy zacakos levest is keoes szet egetni!!
2023. okt. 6. 21:08
 29/36 A kérdező kommentje:

Na vittem belőle, de nyilván azokat amik normálisak lettek azért, ami szétszakadt kidobtam.

Ízlett neki 😂 Mondjuk van mit javítani a palacsintámon az biztos.

2023. okt. 6. 21:29
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Úristen életében másodjára sütött palacsintát (sőt felnőttként először) és nem lett tökéletes, most mi lesz, összedől a világ, égszakadás, földindulás. 🤦🏻‍♀️

Azzal a pasival sem lenne a világon semmi dolgom, aki egy ilyen piti dolgon képes megakadni, aki meg külön kiemeli, hogy ha egy NŐ nem tud főzni az szégyen… na azt abban a pillanatban vágnám ki, mint azt a bizonyos macskát.

2023. okt. 6. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!