Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a nőkhöz szólna. Randiznátok olyan sráccal, aki drogfüggő, de nem drogozik folyton?
29-es.
Spuritol nem fogsz összevissza beszélni, az egy koncentrációnövelő, pörgető szer. És a pupillád se lesz tág. Tudod kik használják legtöbben? Pultosok akik 14 óráznak, kamionsofőrök, éjjeli őrök, éjszakai müszakosok, 12 órások.
Növeli a fizikai erőt, és a koncentrációt, meg egy kicsit a kedved is megdobja. A bogyó egész más, de annak 4-5 óra a hatása és mire hazamész nem fog látszani rajtad. Annak, hogy 3-4 havonta csinálom nem lesz semmi fizikai tünete. Túladagolni a bogyót nem igazán lehet, nagyon sok tablettát kéne megenni egyszerre. A speedből meg nem grammokat eszek mert 0 toleranciám van rá. Zacher Gábor szerint 30 éves kor előtt kell abbahagyni, mert utána könnyen belehalhatsz. Nyilván én sem tervezem ezt életem végéig, de olyan kikapcsolódást tud adni amit semmi más.
Üdv a "keresztény konzervatív" elmebaj országában. Látszik hogy jópáran itt is megrekedtek a 90es években hogy a drog rossz, beetet a dealer ovodásként ingyen adag fűvel aztán a híd alatt lövöd a heroint mert egyenes út. Meg hogy rabolni fogsz a napi adagért... Mivel ezek a fanatikus hülyék úgyis mindent rád fognak itt húzni, és a normális sőt tudományos válaszokat ígyis úgyis dühből lepontozni, ezért gyakorlatiag most nyíltan leírhatom hogy csomóan ilyenek még a mai napig is, fanatikusak, tudatlanok, és hülyék. A lepontozás ígyis úgyis meglesz. Holott lehetne tájékozódni és modern szemléleteket is figyelembe venni, neadjisten olvasni az egészről mai álláspont szerint, akár jelenkori tudományos forrásból. De déminozálni és rettegni meg gyűlölködni az jobban megy sokaknak úgy tűnik.
És hát a megosztott végletek országában élünk. Szerintem te most egy speciális és nehéz helyzetben találod így magad, kérdező. Mert a hergelés és gyűlöletpropaganda rengeteg - amúgy normális is lehetne - nő agyát is kimosta, amiért előítéletesek és rettegnek, ha drogok kerülnek szóba. Mivel a hős utca féle herbálzombikra asszociálnak, meg a heroinra, meg a többi fejükbe vert dologra. Viszont ha meg szerhasználó lánnyal jönnél össze, tapasztalataim szerint a többségüknél inkább a mértéktelenség a jellemző. Szóval te tartod magad elvekhez és mennyiségekhez, időszakokhoz, de sokan meg nem. Szóval ez ilyen vékony köztes sávon egyensúlyozás, és gyakorlatilag neked is olyat kéne találnod, aki toleráns és értelmes, esetleg ő is néha él ezekkel a szerekkel, de már nem az élete része annyira, hogy elvesszen benne. Nehéz menet lesz, az biztos. Szerencsére az életben kicsit mintha kevesebb lenne az elfogult mint itt ebben a témakörben, és főleg a fiatalabb korosztály aki már nyitottabb, elfogadóbb és értelmesebb ilyen téren is.
27-es vagyok.
A hazudozást arra értettem, hogy nem akarod elmondani a lányoknak, hogy drogozol. Ez így már megbízhatatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!