Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Találkozgatok egy lánnyal, 2 hét múlva lesz a születésnapja és arra gondoltam hogy meglepném valami kis aprósággal, úgy hogy nem személyesen adom át neki, hanem valami kis jópofa üzenettel eljutottam hozzá.2023. okt. 1. 15:40
2/11 anonim válasza:
Így semennyire, ha személyesen adnád át, úgy jobb lenne.
3/11 anonim válasza:
Szerintem ez borzalmasan személytelen.
5/11 anonim válasza:
Nekem a "kis jópofa üzenettől" nagyon rossz előérzetem van, személyes átadás jobb lenne.
6/11 anonim válasza:
Nagyon dedós. Ha akarsz neki adni valamit add oda személyesen.
7/11 anonim válasza:
Mondjuk virágküldő szolgálat szerintem nem teljesen rossz ötlet, mondjuk a munkahelyére, ahonnan hazamegy, hazaviheti a virágot és utána este találkoztok egy rendes randira, ahol nem kell egész idő alatt jobbra-balra pakolásznia a csokrot. Én amúgy örülök az ilyen meglepi dolgoknak, de nyilván az élőben átadott ajándék sokkal jobb, illetve ha itt szavaztatod meg a dolgot, akkor annyira nyilván nem ismered, hogy ezt magabiztosan bejátszhasd. Ha bizonytalan vagy, akkor inkább később, de személyesen, mint így, mert látod, nem mindenki nyitott az ilyenekre.
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen pont erre gondoltam én is hogy csak egy kis meglepetés, mert sajnos aznap biztos nem tudunk találkozni
2023. okt. 1. 16:43
9/11 anonim válasza:
Személytelen és nekem randizás alatt nem tetszene. Kapcsolatban igen, csak ugye az emberek addig nyalnak csak, míg nem biztos a dolog.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy ennyire rossz ötlet
2023. okt. 1. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!