Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első randira szexi Victoria's Secret tanga szettet adni ajándékba megfelelő? Ti örülnétek neki?
Lehetőség szerint lányok válaszai érdekelnek, trollok , óvodások és nagyszájú kamuzós kisfiúk válaszaiból nem kérek. Köszönöm a megértést.
# Victoria's Secret Tanga
# Randi
# Ajándék
Hát már önmagában első randin ajándékot adni nagyon gáz és red flag gyanús, de egy ilyen ajándék gyakorlatilag a randi azonnali abortálását és minden felületen való titlást vonna maga tán.
Végtelenül gáz, egy ilyen férfi nem lehet mentálisan ép.
Kedves 2. válaszoló!
A válaszod inkább téged minősít.
Már önmagában első randin ajándékot adni szerinted nagyon gáz...
Miért is gáz ajándékot adni?
Lehet szerinted gáz randira egy kis ajándékot adni, azért lehet vannak, akik ezt másképp gondolják.
Amúgy egy ilyen ajándék az mindössze egy kis dobozban elfér, nem olyan nagy dolog.
Köszönöm a mentális állapotra irányuló kedvességedet, ámbár
azt is tudom, hogy a lány kifejezetten szereti a szexi Victoria's Secret fehérneműket. (Nagyon rajong az ilyen fehérneműkért, ezt biztosan tudom.)
Tudom a méreteit pontosan, nem vakom vettem zsákbamacskaként lesz ami lesz, vagy jó, vagy nem.
Azt is tudom, hogy melyik Victoria's Secret tanga fazont szereti.
Hidd el, nem a semmire, nulla információval vettem ilyen szettet.
Egy lány, akitvel úgy kb. fél évvel ezelőtt találkoztam.
Akkoriban csak egyszer egyszer valamit ittunk vagy elmentünk
valahová, szimplán egy két helyre, de semmi több, mert nem engedte.Eddig azt mondta, hogy randizni nem fog velem, azt felejtsem el. Randi nincs, az tabu, ő olyat nem akar.
Közben azért sok mindent kifecsegett. Innen tudom a kedvenc fázisát, színét, méretét...stb.
Aztán most már azt mondta, hogy vihetem randizni, mégis jönne. Most már mást akar ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!