Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első randira szexi Victoria's Secret tanga szettet adni ajándékba megfelelő? Ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Lehetőség szerint lányok válaszai érdekelnek, trollok , óvodások és nagyszájú kamuzós kisfiúk válaszaiból nem kérek. Köszönöm a megértést.
# Victoria's Secret Tanga
# Randi
# Ajándék
2023. máj. 21. 23:47
12/33 anonim válasza:
Azért lásd be, elég ritka az olyan csajszika, aki a tangájáról dumál egy idegennel, szóval ezt tényleg nem tudhatjuk.
13/33 A kérdező kommentje:
#12 Figyeltem, hogy miről dumál.
Nem kérdeztem meg konkrétan semmit, gyakorlatilag ő mondtad el darabokban. Össze lehetett rakni ezekből azért.
2023. máj. 22. 03:03
14/33 anonim válasza:
Szerintem hiába találod el ESETLEG, hogy pont ilyet szeretett volna, kockázatos a kimenetel. Szerintem mondjuk minimum az első 3 randin romantikus(!!!) ajándékot illik adni, ha mindenképp szeretnél, de szexit, szexszel kapcsolatosat semmiképp.
Bár én nem “lány” vagyok, hanem NŐ, gondoltam válaszolok
15/33 anonim válasza:
Ha egy gyakorlatilag idegen férfi tudná a fehérnemű méretemet és hogy milyen fazonú tangát szeretek akkor attól a férfitól én félnék és menekülnék.
16/33 anonim válasza:
Dehogy örülnék. Azonnal faképnél hagynám, aki ilyet akar adni.
17/33 anonim válasza:
Most vagy velem van a baj, vsgy a pasikkal, akikkel eddif randiztam...de én nagyon furan néznék, ha elso randira ajandékot kapnék!
18/33 anonim válasza:
Azt nem tudom, de szívesen beszélgetek veled arról, mik a kedvenc Nintendo játékaim, meg melyik tok tetszik épp a Switch-re, meg ilyesmi. De randizni nem akarok, meg semmi ilyesmi, most nem.
19/33 anonim válasza:
Én az első randimra virágot vittem a lánynak. 1.5 óra után kiderült, elfelejtette, a barinőjével elutaztak kézilabda meccset nézni. Onnantól nem volt olyan, h randira ajándékkal érkezem, csak állom a randit. Így ha van randi, akkor vettem ajándékot, ha nem, akkor nem vettem ajándékot.
20/33 anonim válasza:
Fu, szerintem baromira para, betegesnek tartanam. Nagyon nem jo otlet. De egyaltalan miert is csinalnal ilyet? Miert kell feltetlenul BUGYIT ajandekozni az elso randin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!