Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, örülnétek annak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, örülnétek annak ha annak a fiúnak akikvel ismerkedsz /akivel együtt vagy lenne saját lakása?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 16:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván, annak is örülnék, ha nekem lenne :D Párt nem ez alapján választok.
2022. dec. 12. 16:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Van neki.
2022. dec. 12. 16:11
 3/18 anonim válasza:
12%

Itt olvastam, hogy a legtöbb nő nem, mert zavarná, hogy ahhoz nincs köze.

Azaz: Zavarná, hogy esetleg majd egy válásnál neki nem jutna semmi. Mert ugye a nők ilyen számítóak.

2022. dec. 12. 16:13
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
#3 ez hülyeség. Szerintem jól is jár vele, mert addig se kell lakbért/hitelt fizetnie. Persze vannak nők, akik arra játszanak, hogy a pasi írassa rájuk a fél házát. De akit palira lehet venni, az meg is érdemli.
2022. dec. 12. 16:21
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Persze, jó dolog az ha van. De ha nincs az se probléma.
2022. dec. 12. 16:27
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
#3 Nem a fél ház ára miatt, hanem mert nem szültem volna gyereket, élnék le egy életet olyan házban, amiben csak vendég vagyok.
2022. dec. 12. 16:35
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Inkább nem, mint igen. Nekem is van saját lakásom, így valószínűleg vita lenne abból, hogy ki költözzön a másikhoz. Én nem szívesen hagynám itt a kis otthonom és gondolom ő sem az övét.

Férjemnek nincs lakása, így kicsit egyszerűbbek voltak a dolgok. Most tervez venni egyet, de azt direkt úgy nézi, hogy kiadja utána. Ha valaki úgy vesz lakást, hogy már az életét elképzeli benne, az nagyon nehezen költözik ki onnan szerintem. Ha csak egy ingatlanként tekintünk rá, akkor könnyű, de ha otthonként, akkor nem.

Persze nem kizáró ok, csak fejtörést okozna.

2022. dec. 12. 16:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is nem, ahogy az előző irta. Igy nincs vita hogy ki költözik kihez. Nekem lett örökségből saját haz, én innen el nem költöznék senki kedvéért. Párom szüleivel élt ráadásul másik ország, szerintem nem maradtunk volna együtt ha ő a saját ottani lakásához ragaszkodott volna (ha lett volna). Igy jobb itt van nálam 🙂
2022. dec. 12. 16:50
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Ki ne örülne? De nálam ez soha nem volt feltétel. Máshoz meg amúgy nem szívesen költöznék be csak úgy, szóval előbb utóbb mindenképp közös ingatlant szorgalmaznék, vagy sajátot vennék.
2022. dec. 12. 17:12
 10/18 anonim ***** válasza:
Én annak örülnék, ha nekem lenne. :"D
2022. dec. 12. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!