Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, örülnétek annak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, örülnétek annak ha annak a fiúnak akikvel ismerkedsz /akivel együtt vagy lenne saját lakása?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az, hogs nincs saját, az nem.

De hogy otthon él anyucival, na az határozottan

2022. dec. 12. 18:14
 12/18 anonim válasza:
2022. dec. 12. 18:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is inkább sajátot szeretnék. Onnantól lényegtelen, hogy neki van-e. Kivéve persze, ha ragaszkodik a mamahotelhez, mert gyereket szülni szeretnék, nem összeállni eggyel.
2022. dec. 12. 19:00
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
hát az enyémbe tuti nem jöhetne be nő lakni, még csak az kellene hogy ide befészkelje magát... eleve nem családi ház, meg úgy van berendezve hogy itt minden csak férfinak való. Versenyautós egyszemélyes ágy waifus dakimakura párnával, kondigépek, kardió gépek, 3 generációnyi xbox, 4 generációnyi ps, játékgyűjtemény, a wc-n a tető sincs felszerelve mert minek. És ne keressetek privátban lányok, nem szeretem a gold diggereket...
2022. dec. 12. 20:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért ne örülnék, de amúgy nekem is van sajátom 😀
2022. dec. 12. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Eleve ossze sem jovok olyannal, akinek nincs
2022. dec. 12. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem bőven elég volt, hogy a (most már férjem) bérelni tud egy lakást Bp. belvárosban, és amellett fenntartja magát, telik utazásra, félre is tud tenni, stb.

Nem kellett egyikünk szüleihez sem járni, hogy együtt lehessünk (amíg pl. még nem éltünk együtt), ez így teljesen jó, engem az nem izgatott, hogy nem az övé, hiszen fent tudja tartani.

Viszont ha ez nem lett volna, és anyukánál lakik, akkor az már nem jött volna ki jól.

2022. dec. 13. 17:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Hidegen hagy. Megtortent mar ez a szitu.
2022. dec. 15. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!