Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel mondjam le a randit, ha nem akarom megbántani?
A srác nem igazán úgy néz ki, ahogy emlékeztem rá...
Régen, kb. 3 éve láttam utoljára, akkor még helyesnek gondoltam. Nem volt extra, de azért helyes. Meg nagyon jó a humora, tényleg az a fajta srác volt, akivel jókat beszélgettünk, állandóan megnevettetett. De akkor még csak barátok voltunk.
Most újra elém sodorta az élet, én benne lettem volna többe is, mint barátság, és mikor utalgattam erre, mondta, hogy ő igazából nagyon félénk, nehezen mer kezdeményezni, mert fél az elutasítástól... Nem is értettem, hogy miért utasítanám el, de az a helyzet, hogy a mostani külseje egyáltalán nem jön be.
Közösségi oldalakon csak régi képei voltak, tegnap rakott fel 2 év után egy újat.
Erősen kopaszodik, az átlagos testalkatból 120 kiló lett, barátnőim tegnap óta azon röhögnek, hogy találjam ki a randiig, hogy hajtogatom elő a farkát a hasa alól majd...
Az az igazság, hogy én így nem szeretnék vele találkozni, randizni, és csütörtökön találkoznánk... De mivel mondta, hogy fél az elutasítástól, megbántani sem akarom.
Nem kell extra ürügy, meggondoltad magadat.
Ha tényleg olyan rendes a srác, ahogyan írtad, megérti, és nem zaklat tovább emiatt.
Mindegy mit mondasz/írsz úgyis rosszul fog neki esni, de pl.
"Most úgy érzem nem vagyok kész randizni senkivel, sok a magánéleti probléma, ne haragudj rám, de emiatt lemondom a randit, sok szerencsét mással!"
"nehezen mer kezdeményezni, mert fél az elutasítástól"
Mert tudja, hogy erősen megváltozott előnytelen irányban, és ahelyett hogy rögtön megmondta volna ezt és friss képei lennének, inkább érzelmi nyomást gyakorol rád.
Mindegy mit mondasz, ez mindenképen fájni fog neki.
Mondj valamit ami kedves, de őszinte. Pl: Sajnos úgy érzem nem illünk össze, bocsi de így nem szeretnék randizni.
Sok szerencsét neked!
Lehet, hogy paraszt leszek, de én a helyében kb. számítanék is az elutasításra. Szerintem ő is tudja valahol, legalább a tudatalattijában, hogy a hátrányára változott, ezért ismerkedik régi képekkel, és ez már azért is visszataszító, mert egyből hazugsággal indít. Nem tudom egyébként, miért csinálja ezt bárki is, mert max. az első találkozón kiderül, hogy valóban úgy nézel-e ki, mint a képeiden...
Nem vagyok áldozathibáztató típus, de annyit neki is tudnia kellene, hogy ha nem akarom, hogy a randipartnert meglepetés érje, és emiatt leléceljen, akkor magamat adom, és viszonylag friss képekkel ismerkedek. Én szerintem megmondanám azt, hogy nem tartom szerencsésnek úgy ismerkedni, hogy az ismerkedés elején egy teljesen más képet mutatott, mint ahogyan a valóságban kinéz.
Így, az igazat. Régen örültem volna ha az igazat mondják, nem csak azt, hogy " mert" " mert csak"....
Felszedtél jó pár kilót úgy látom, és a mackós srácok nem jönnek be.
Randizni nem szeretnék, de ha van kedved barátok maradhatunk.
Aztán ha gondolod elmentek együtt kajálni valamit vagy kutyát sétáltatni.
Élőben azért sokkal másabb mint képen az ember.
Fogytam olyan 79-80 kilóra. 180cm vagyok és nekem fel sem tűnik a fogyás 😂😂😂😂😂
Egyedül a vérnyomás az ami 120alatt van és tökre meglepő 😂😂😂😂
Meg nem kapkodom úgy a levegőt sport közben.
Szerintem beszélj vele, kezdjen el sportolni. Marha sokat számít, és akkor majd a csajok is úgy állnak hozzá.
Akár együtt is csinálhatjátok, biciklizés vagy bármi.
Egy új hobbi sokat tud javítani az életminőségen.
Mikor nem a hajnalig tévézés meg a délig alvás a hobbi. Hanem a korán kelés, futás, bicaj vagy úszás.
Vagy ugyan ez, egy fárasztó nap után, még van annyi erőd elmész futni, bicajozni vagy úszni mert egyszerűen vágyik rá a szervezeted :D
Próbáljátok ki.
Akár ezt is mutasd meg neki :D
A kaja ami nagyon fontos, zöldség gyümölcs. Sok fehérje. Kenyér minimalizálása.
Pár hónap és észrevehető a különbség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!