Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek őszinte, de nem akarom megbántani, vagy csak tereljek még megun?
Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni, ami nálam már nagy szó, mivel végre letudtam zárni magamban az előző kapcsolatom. A fiú kicsit messze lakik és a munkám miatt nem tudtuk összehozzni a találkát, chatelünk, de ennyi. Közben elég komolyan elkezdett udvarolni egy közeli srác, mivel találkozni is tudtunk nyílván vele haladt is a dolog. Elég hamar kiderült, hogy a távolság miatt nehézkes lenne a kapcsolat, viszont még nem volt barátnője a fiúnak, szeretnék őszinte lenni vele, de ő már magában látom, hogy kicsit nagyon előre gondolkodott, nem akarok egyszerre 2 emberrel találkozgatni sem.2018. szept. 4. 21:33
1/8 anonim válasza:
Szerintem legyél őszinte, az a legcélravezetőbb.
2/8 anonim válasza:
Én inkább azt javaslom, hogy a nyomulós pasit zárd le. A másik lesz a te embered.
3/8 anonim válasza:
Megírod, hogy túl nagy a távolság, ha eddig nem tudtatok randit leszervezni, akkor hagyjátok.
4/8 anonim válasza:
Mi olyan nagy dolog lezárni egy kapcsolatot?
Megerőszakolt vagy mi?
5/8 anonim válasza:
Megmondod nem fog menni aztán ugy letiltod hogy csak csattani fog a tiltó listán! Ennyi!
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem érzem hülyítésnek, mivel ismerkedés van a részemről, vagy is nem úgy állok hozzá, hogy találkozunk és már együtt is vagyunk, meg már mehet minden, a másik félhez pedig, mint felnőtt emberhez állok hozzá vagy is feltételezem, hogy 1 hónapi chatelés után nem képzeli azt, hogy már együtt vagyunk, sajnos kezdem azt érezni, hogy nem ilyen a srác, az hogy nem volt még barátnője az elején elgondolkodtatott, hogy érdemes-e így is elkezdeni ismerkedni vele, de úgy gondoltam, hogy egy esélyt lehet adni a dolognak és ne ezen múljon... szeretek adni időt magamnak is meg a másik félnek is, a személyes találkozás pedig nagyon fontos a részemről, nálam a chaten élt kapcsolat nem működik, semmilyen formában és 1 hónap alatt egyszer sem tudtunk találkozni, nah már most úgy gondolom, ha az elején ez van, a későbbiekben is elég bonyodalmas lenne. Ezt egy felnőtt ember még talán meg is érti, és ismerkedési szakaszban be is tudja egy szerencsétlen próbálkozásnak és simán tovább tud lépni, ez esetben nem lenne nehéz őszintének lenni, de a srác hozzáállása miatt, kétlem, hogy sérülés mentes lenne.
2018. szept. 4. 21:57
8/8 anonim válasza:
Melyikük iránt tàplàlsz nagyobb érzelmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!