Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak azért irta h talizunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért irta h talizunk még mert nem akart megbántani?

Figyelt kérdés
Első randi után is azt beszéltük h mindketten akarunk talizni, de ezt még ugye nemvettem készpénznek. Azután eltelt 2 hét, én rákérdeztem hogy majd fogunk e talizni, mondta h igen, utána meg eltelt még egy hét...nem igazán tudom hova tenni. Előfordulhat az hogy cask nem meri megmondani h nem akar már tőlem semmit?
2018. júl. 10. 21:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány.
2018. júl. 10. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem fog mar erdeklodni irantad, nem akar tobbet talalkozni, ha szeretett volna, mar ugy alakitotta volna az eletet... Keress mast
2018. júl. 10. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha gyenge jellemrōl van szó akkor igen, elōfordhat.

Hacsak nem egy különösen megterhelō életszakaszban van ami elszívja az energiáit valamilyen formában, például vizsgaidōszak, haláleset, egyéb, valamilyen depresszív történet, akkor ha valóban érdekelnéd nem telne el 3 hét az én személyes véleményem szerint.

2018. júl. 10. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz szamár hézagkitöltő v épp ha jobb nincs te is megteszed egy darabig típusú barátnő lenni hagyod a francba..

36N

2018. júl. 10. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Velem kb. egy éve ezt csinálják a csajok, felejtős.
2018. júl. 10. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!