Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ja 6-ig tuti nem talizunk Szerintetek ez egy értelmes válasz?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy lánnyal csevegtem egy társkereső oldalon és már a személyes találkozóról beszélgettünk, majd következőre ezt írtam neki: Jól van akkor! Majd írj hogy mikor akarsz velem találkozni és azt is hogy melyik nap! Nos válaszként ezt kaptam:Ja 6-ig tuti nem talizunk. Ezt az értelmetlen mondatot nem értettem és azt mondta hogy egy értelmetlen ember vagyok! Aki tudja hogy valójában mit akart ezzel, azt megkérném hogy írja le.
A válaszotokat előre is köszönöm!
De ha így is történ ez akkor miért nem tudta ezt normálisan leírni?
Mert ugye akkor nem totózgatttam volna ezen az értelmetlen válaszon.
Ezen még az Isten se igazodik el! Hogy lehet ilyet írni, én ezen besz@rok!
Sajnos ilyen ez a világ, azt hiszem. Egyre több sztorim van már nekem is, hogy miket ír a másik, vagy egyáltalán nem ír. Én sem értem, miért nem lehet leírni kerek-perec, hogy bocsi, de nem vagy szimpi.
A kedvenc sztorim: egyik nap még a közös kirándulásról, moziról csevegünk, másnap letilt szó nélkül. Ismertük egymást személyesen, volt ez-az és mégis..
A másik kedvencem, amikor nem hajlandó válaszolni.
3/3 válaszolónak! Elhiszem neked, de nem az volt a kérdés hogy ki hogyan ír és hogy milyen fogyatékosok vannak!
Egy lánnyal csevegtem tök normálisan és be is mutatkoztam neki elég korrekten! Ő ugye ba szott bemutatkozni, de elnéztem neki. Aztán csevegés következtében beír egy ilyet válaszként: Ja 6-ig tuti nem talizunk
Elöszőr is, mi az a JA?
Erre azt írtam neki: Ezt most hogy értsem és ő erre azt reagálta hogy egy értetlen ember vagyok miközben még 1-2 normális mondatot nem tudott leírni. Pl: Ok, igen, nem, JA szókincseket tudott!
Nah erre a válaszra keresem a megoldást!
szerintem is február 6-ra gondolt!
Írj rá esetleg, pl hogy mennek a vizsgák? Vagy a sok vizsga közt kéne 1 kis pihi is :)
5/6 válaszolónak! Lehet hogy igazad van, de akkor miért nem tudta így leírni?
Legalább akkor gondolhatott volna arra is hogy esetleg másik érteni is fogja ezt!
És te még visszaírkáltál neki... Hát gratulálok.
Nekem ha valaki proliskodik meg flegmázik, meg ha egyáltalán ilyen a szókincse, 3 szó után megszakítom vele a beszélgetést.
Kérdező én nem is próbálkoznék azzal , hogy megértsem ezzel mit akart mondani. Annyira süt már ebből az egy mondatából , hogy nagyon buta szegény. Az ilyenekre egy másodpercet sem pazarolnék nemhogy még elkezdjem fejtegetni az értelmetlen irományát. Próbálj olyat keresni , aki nem csak egyszavas válaszokat ad. És persze nehéz kiszűrni , de ha már az elején nem aktív akkor töröld és kész. Az ilyen minek van fent ilyen oldalon egyáltalán?!
Egyébként ebből a sztoriból következik hogy a külső nem minden.( biztos nagyon csinos a lány , de ha egy kevés értelem se szorult belé, akkor nem sokat lehet vele kezdeni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!