Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ja 6-ig tuti nem talizunk Szerintetek ez egy értelmes válasz?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy lánnyal csevegtem egy társkereső oldalon és már a személyes találkozóról beszélgettünk, majd következőre ezt írtam neki: Jól van akkor! Majd írj hogy mikor akarsz velem találkozni és azt is hogy melyik nap! Nos válaszként ezt kaptam:Ja 6-ig tuti nem talizunk. Ezt az értelmetlen mondatot nem értettem és azt mondta hogy egy értelmetlen ember vagyok! Aki tudja hogy valójában mit akart ezzel, azt megkérném hogy írja le.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Nyelvtanilag helyesen van írva ugyan a számok után, ha ragot teszünk, akkor nem kell pont. Tehát nem 6.-ig hanem 6-ig. A ja az szerintem ilyen meglepődöttséget akar jelenteni, hogy “oh” vagy ilyesmi.
Szerintem csak simán félreértettétek egymást, írásban nem nehéz, mert nem érezzük a másik milyen hangsúllyal mondaná.
A ja pedig, Uh, azt viszont szeretném mondani, hogy ..kb ezt jelentette nála.
Nem tetszik nekem ez a kommunikáció. Én ilyen nővel nem kezdenék.
Kár, hogy az helytelenül lett volna leírva.
12/15 válaszolónak!
Nekem csak az olyan hülye emberekkel vannak problémáim, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!