Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudom a legkevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom a legkevésbé megbántani a srácot?

Figyelt kérdés

Kb 8 hónapja ismerkedtünk meg tindere.En egy 3 éves párkapcsolatbol léptem ki,amikor megismertem.Jokat beszélgettünk,helyes is,tehát úgy klappolt minden.Sajnos mivel máshol tanul,és ritkán is jár haza úgy alakult hogy csak 7honap után tudtunk találkozni.

Nos,őszinte leszek,egyáltalán nem olyan,mint gondoltam.Nem külsőre értve,egyszerűen nagyon nehezen fejezi ki magát,akar mit kérdezek nem tudja,vagy nem is érti már magát a kérdést,így iszonyat nehéz vele bármiről is beszélgetni.Hozza teszem nem városi gyerek,hanem falusi,és ott is nőtt fel.Szuleivel el,akik együtt vannak,boldog házasságban,mindent megadnak a fiúknak,meg azt is ők döntötték el,hogy minek tanuljon tovább egyetemen.Es itt vagyok én,a zűrös lány,aki dolgozik,édesanyjával él,akivel nem mindig olyan tökéletes a kapcsolata,közben tanulok,ellátom az itteni teendőket.

Semmi probléma nincs azzal,hogy a fiúnak ilyen élete van,konkrétan mindent megkap,amit kiejt a száján,de hát anyagilag jól is élnek.

Csak ez a nagy szakadék köztem és közte,O nem érti az én dolgaimat,ellenben én semmit nem tudok meg róla,mert nem egy ilyen titokzatos vszemely,vagy amiket mond,nem kötik le a figyelmemet.Nagyon sokmindent nem ért,és nem tud amit mondok,aztán max annyival lezárja,hogy érti.

Azóta már 5x találkoztunk,semmi nem valtozott.Megmerdeztem tőle,hogy izgul-e vagy bármi,de nem volt a válasza.A kémia meg van köztünk,mert egyébként tetszik,mint férfi,és az 5.alkalomnal majdnem lefekudtunk,de akkor meg alul adta be a kulcsot,Isten tudja miért.Allitasa szerint nem mellesleg sok egyéjszakás kalandja volt,ellenben ahogy is mesélte egy komoly kapcsolata sem.

Nagyon rám akaszkodott.Allandoan ír,hívna,ha nem akarok találkozni szinte bombáz az üzenetekkel hogy amiatt van mert sz*r kedvem van stb.Raadasul O már komoly kapcsolatot akar,én viszont jelenleg nem,vele meg pláne nem.De hát ezt is őszintén megmondtam neki csak annyi volt a válasz,hogy :"Még nem akarok"

A srác és én is egyébként 21 évesek vagyunk.

De ugyerzem mostmár muszáj ennek véget vetni valahogy.Mit gondoltok?

2022. márc. 21. 04:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves józsi, nagyon köszönök mindent,de úgy érzem,hogy részemről ez nem működik. Nekem ez a távkapcsolat nem megy, elkezdtem itt ismerkedni a közelben. Remélem megérted. Kérlekk tiszteld a döntésem,hogy nem szeretnék tőled semmit.

Nagyjából így elmondod neki és utána,ha nem hagy békén akkor tiltás törlés. Mind hívás mind sms mind online

2022. márc. 21. 05:25
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Nem igazán értem, hogy 7 hónapig jókat leveleztek, akkor hogy lehet, hogy személyesen kiderül, hogy semmi közös témátok...

Te tudod, de ne szívasd tovább, biztos meg fogod bántani, ez benne van a pakliban. Legyél vele őszinte, és intézd ezt minél hamarabb!

2022. márc. 21. 05:38
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Biztos megbántod,de nem tudsz mit csinálni.

Kedved xy!

Ne haragudj,de úgy érzem,nem egymást keressük!

Sok sikert neked a továbbiakban.

Üdvözlettel:

2022. márc. 21. 06:04
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
44%

"Szia Józsi, élőben sajnos nem éreztem a szikràt, nehézkes volt köztünk a kommunikàció.

Tanàcs: a jövőben végezz szituàciós gyakorlatokat.

Üdv,Kata"

2022. márc. 21. 07:22
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Hímr*bancal amugy se kezdj.
2022. márc. 21. 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Figyelj, a legkímélőbb magad szempontjából, ha letiltod mindenhonnan egyszer s mindenkorra és mész tovább.
2022. márc. 21. 08:45
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó,ez így ebben az esetben undorító.
2022. márc. 21. 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
buta mint a tök..
2022. márc. 21. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!