Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtak az emberek 3 év alatt?
3 éve, lezárások között, bizonytalan jövedelem mellet sokkal könnyebb volt az ismerkedés, mint most,amikor biztos munkám van, és lezárás sincsen.
Nem állítom, hogy csajozó gép voltam. Csak valahogyan 3 éve többen válaszoltak az üzeneteimre is, mint manapság. Ahogy a személyesnél is jobban meg lehetett szólítani másokat, mint manapság.
Más is tapasztal változást az embereken?
35/F
Változást nem tapasztaltam az embereken, de tény, hogy rengetegen ismerkednek online.
Jóval több férfi, mint nő. Ha nem tudsz kitűnni valamivel, akkor kb. esélyed sincs.
En tapasztaltam, még rossz irányba változnak mindig.
Pl a nőgyűlölő 3 év múlva már kegyetlen rigolyás emberutáló is lett.
A nárci 3 év múlva meg olyan aki már a kedves álarcát se rakja fel, már nem is palástolja magát.
Aki állandoan nyomult meg játszotta a kedveset, 3 év mulva kiderult hogy a felszin alatt nem is kedves rendes, hanem egy sz.rkavaró aljadék.
Az iszákos elvált biszex bántalmazó, màr molesztálja a gerekét láthatásokon, annyira nem talál màr nőket.
De nőkről is hasonlo
Akit megcsaltak otthagytak normális nő, màr kínjában összeállt egy taljparaszttal, ennyire leadta
Másik egyedülélő nő màr kezd átmenni abba a rosszindulatú másokat pletykáló irigylő öregnéni fajtába
A házmester asszony akit vert az egyik palija az megint szóba állt a palival, megint verik megint rendőr kellett majdnem.
Én olyat még nem láttam aki előnyére változna, ne fordítva.
Akkoriban több ember volt online és szívesebben kontaktáltak BÁRKIVEL merthát a legtöbben hiányolták a szociális interaktusokat mind élőbne, mind online.
Mostanra visszaállt az élet rendje, az emberek kiélik a szociális igényeiket a barátaikkal, cslaádjukkal, közösségi terekben, stb, így nem vágynak már annyira a társaságra, hogy akárkivel elkezdjenek dumálgatni.
7.
Én is 35 vagyok és érzem, hogy iszonyatosan türelmetlen lettem.
Nem érek rá szarakodni és kedvem sincs hozzá.
Hidd el velünk van a baj.
35 éves vagy mint én.
Én is tapasztalom magamon, hogy nincs türelmem az ismerkedésnél piszkálódni.
Tettekre van szüksége egy 35 éves férfinek.
Az összes volt barátnőmet ilyen piszkálódással ismertem meg.
Már annyira nincs hozzá türelmem, hogy múltkor úgy elküldtem itt egy csajt a francba, hogy a haja leégett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!