Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítenek az emberek, akikkel sokat vagyok együtt. Mit kéne változtatnom magamon?
Nagyon sokat dolgozom ezen, és már szakembert is felkerestem, hogy feltárjuk, hoyg ennek mi az oka.
Legyen az egy családi nyaralás, több napos utazás a barátokkal, együttélés a párommal, egyszerűen elkezd idegesíteni az akivel sok időt töltök.
Zavar hogy zajong, beszél, nincs egy kis csend, folyton mozgás van, nincs egy kis béke és nyugalom.
Alapvetően szeretek nagyon egyedül lenni, de azért ez igy napokig nem tartható ha az ember kapcsolatban van.
Most akarunk összeköltözni a párommal, nagyon nagyon szeretem, ugy érzem ő az igazi, de félek hogy elrontja a ez a rossz tulajdonságom dolgokat. Nem bennem, hanem benne, hoyg türelmetlenkedek, "rigojázok", rászólok hogy maradjon már kicsit csendben, hagyjon már nekem nyugtot kicsit.
1 hónapja szinte folyamatosan együtt vagyunk, haza értem tök fáradtan és egy kis nyugalomra vágytam, de be nem állt a szája, már azt is utáltam ahogy csörgött zörgött a műanyag palackkal ahogy ivott belőle. nem vagyunk 0-24 együtt hisz dolgozunk de rengeteg időt töltünk együtt.
Amikor meg 1-1 napot külön vagyunk mert a szüleimhez megyek, hiányzik és alig várom hogy találkozzunk és vele legyek. jó hülyeség mi?
Pszichológussal dolgozunk ezen, mert nem akarom hoyg rámenjen a kapcsolat, de ugy érzem nagyon lassan haladunk. volt már valaki hasonló cipőben?
5 hónapja vagyun kegyütt, én 32 éves nő vagyok, ezelőtt a kapcsolat előtt 5 évig voltam egyedül, nagyon megszoktam hogy sok időt töltök szó szerint fizikailag egyedül és nagyon szeretek is "elvonulni" .
nagyon szeretem, nem akarom elvesziteni amiért ilyen utálatos vagyok vele sokszor.
Lassan 3 evtizede élek házasságban, kb ugyanolyan vagyok mint re, eszembe sem jutott soha ebből kigyógyulni ! Mert én ezt nem tartom betegségnek ! Csaladom, barataink is teljesen elfogadták ezt, hogy számomra ez a természetes a normális .
Egyetlen egy ember van az életemben, akinek a jelenléte sosem idegesít, vagy teher, ő a gyerekem !
De masoktól, többiektől néha kell a távolság.
Kellenek barlangok ahová egyedül néha elbújok.
Egyedül legyek, embert ne lássak, ne halljak .
De mindezektől függetlenül mikor tarsasagba megyek, központi ember vagyok, szeretem a bulizast is :) ha olyanom van .
#6-os vagyok.
Nem akarok soha férjhez menni. Ezt a párom is tudja. 3 éve vagyunk együtt. Az elején nem értette, de mára elfogadta. Nem lakunk messze egymástól. Nekem szükségem van a saját teremre.
Amúgy természetesen en sem gondolom hogy eu betegseg. Remélem a 21. században nem tartunk ott hogy azt gondoljuk hogy (csak) az elmebetegek járnak pszichologushot.
En azt gondolom hogy nem igy szulettem, ennek valami oka van, es szeretnek rajta dologzni...hisz nekem se jó ha rendszeresen ingerül es feszült vagyok gyakorlatilag OK NÉLKÜL.hat ettöl en se érzem jól magam.
Amugy kedves utolsó: éns is azt hittem hogy sose fogok osszekoltozni senkivel. Ezert voltam egyedul 5 evig, elozo kapcsolatom elott meg 4 évig voltam egyedulalll. Vele 1 evig jartunk,akarta az osszekolozest de én nem.
Viszont a mostani paromnál fel sem merült bennem hogy nem költözök vele össze,inkabb rögtön elkezdtem erre a dologra a megoldás keresni.
5# vagyok.
Mara már megszokta.
Az elejen mikor udvarolt nem ertette miert nem akarok ejjel nappal vele lenni 😂 voltak képzelgesei több vasat tartok a tűzben .De kiismert, megismert, és elfogadta , megertett ❤ es ezzel neki is nagyobb szabadságot biztosítottam . Nem volt hiszti ha a barátaival akart menni , inkabb löktem ki az ajtón, vegre egyedül lehetek 😂.
Baratnőim is elfogadták, van, hogy írnak jönnének át, de mondom most ne, a válaszuk annyi szólj ha kijöttél a barlanból 😊 .
Ferjem meg teljesen támogat, mert ő ragaszkodóbb nyomulósabb, de figyelnes is, van hogy ő kerdez rá jól vagy ? Nem vagyok sok 😂 tudom ez furán hangzik, de a lassan 3 evtized minket igazol ❤ lehet így is elni nem telepszünk egymasra :)
Ha nem adná meg nekem néha ezt a szabadsagot, bekattannék, vagy mar nem lennénk együtt.
Van mikor annyi is elég egy napra bekuckózom magam a hálóba könyvel es csend vesz körül.
Vagy megkerem 2 napra, 3 napra vigyen el, felejtsen ott a világ végén, van egy tanyánk. :)
Es jön ertem ahogy megbeszéltük.
Gyerekem születese után ezt nem ereztem , szüksége volt rám ❤ 4-5 eves volt mikor megoldottuk úgy, apás napot tartottak elmentek programozni, hogy kicsit magamban lehessek 😥 így nekik is jóbb kapcsolatuk lett, és en is nyugodtabb, higadtabb voltam :)
Mindent meglehet oldani, csak odakell figyelni a masik fél igényeire, tiszteletben tartani ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!