Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Idegesítenek az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesítenek az emberek, akikkel sokat vagyok együtt. Mit kéne változtatnom magamon?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat dolgozom ezen, és már szakembert is felkerestem, hogy feltárjuk, hoyg ennek mi az oka.

Legyen az egy családi nyaralás, több napos utazás a barátokkal, együttélés a párommal, egyszerűen elkezd idegesíteni az akivel sok időt töltök.

Zavar hogy zajong, beszél, nincs egy kis csend, folyton mozgás van, nincs egy kis béke és nyugalom.

Alapvetően szeretek nagyon egyedül lenni, de azért ez igy napokig nem tartható ha az ember kapcsolatban van.

Most akarunk összeköltözni a párommal, nagyon nagyon szeretem, ugy érzem ő az igazi, de félek hogy elrontja a ez a rossz tulajdonságom dolgokat. Nem bennem, hanem benne, hoyg türelmetlenkedek, "rigojázok", rászólok hogy maradjon már kicsit csendben, hagyjon már nekem nyugtot kicsit.

1 hónapja szinte folyamatosan együtt vagyunk, haza értem tök fáradtan és egy kis nyugalomra vágytam, de be nem állt a szája, már azt is utáltam ahogy csörgött zörgött a műanyag palackkal ahogy ivott belőle. nem vagyunk 0-24 együtt hisz dolgozunk de rengeteg időt töltünk együtt.

Amikor meg 1-1 napot külön vagyunk mert a szüleimhez megyek, hiányzik és alig várom hogy találkozzunk és vele legyek. jó hülyeség mi?

Pszichológussal dolgozunk ezen, mert nem akarom hoyg rámenjen a kapcsolat, de ugy érzem nagyon lassan haladunk. volt már valaki hasonló cipőben?

5 hónapja vagyun kegyütt, én 32 éves nő vagyok, ezelőtt a kapcsolat előtt 5 évig voltam egyedül, nagyon megszoktam hogy sok időt töltök szó szerint fizikailag egyedül és nagyon szeretek is "elvonulni" .

nagyon szeretem, nem akarom elvesziteni amiért ilyen utálatos vagyok vele sokszor.

2020. jan. 31. 12:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Pszichológussal amúgy arra jutottunk, hogy nekem alapvetően az alkalmazkodással lehet bajom, nem vagyok túl rugalmas. Hat nem tudom...
2020. jan. 31. 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell erezned igaza van e a szakembernek ? Te, hogy íteled meg magad ?

Rám ez pl nem igaz.

2020. jan. 31. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem 1 ember van az életemben aki nem idegesít soha, hogy a közelemben van, ő a férjem, 10 éve vagyunk együtt, 9 éve együtt is élünk.

Egyébként utàlok emberek között lenni, nincsenek baràtaim sem, nincs ràjuk igényem. Csalàdlàtogatàsokra is ritkàn megyek, évente 1-2 alkalommal. A magànéletben igyekszem kerülni az embereket, és ennyi.

Nekem eszembe se jutott hogy ez baj, vagy betegség lenne. Ilyen vagyok és kész.

2020. jan. 31. 22:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso!

Akkor neked is leirom, aki pszichologushoz jár az nem beteg. Nekem sem jutott eszembe hogy ez betegseg :D

Amugy a kettonk esete nagyon mas. Nekem sok baratom meg tobb haverom van es szeretek veluk talalkozni. :)

2020. febr. 1. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!