Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lehet ronda egy nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet ronda egy nő, hogy attól még legyen valaki, aki járna vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én egy 20-30 év közötti nő vagyok és nem egy szépség.

Nem merek emberek közé se menni nagyon, nem hogy még pasizzak, de ez nem lényeg.

Férfiak, a ti szépség definicótok szerint, mennyire lehet ronda egy nő, úgy hogy még mindig érdekeltek vagytok benne. Használhatjátok ezt a nagyon szeretett 1-10 skálát, ahol a 10 egy igazi bombázónak számít és az 1, nos magától értetődő. Tehát ha valaki azt mondja, hogy még egy pl. 6-ost elfogadna az még mindig picit átlagon felüli. Illetve vannak tulajdonságok, amik szebbé tehetnek egy nőt a férfiak szemében vagy csak az első benyomás az, ami számít?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2023. szept. 30. 15:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
kíváncsi lennék hogy engem hol helyeznél el, írtam privátot ha gondolod írj vissza.
2023. szept. 30. 18:22
 22/34 anonim ***** válasza:

0-és 1 a legrondább nő előtt is pasi tömegek tolonganak,lehet hogy nem pont a 10/10-es pasik de az sem kizárt pláne ha dugni akarnak és kéznél vagy.

Még hogy nem mersz emberek közé menni jah persze amúgy meg válogatsz a pasik közül de unalmas már ez.

2023. szept. 30. 18:44
 23/34 A kérdező kommentje:
Én írtam, hogy nincsenek magas elvárásaim. De mindegy. Csak ápoltság.
2023. szept. 30. 18:50
 24/34 anonim ***** válasza:
Gondolom nem válaszolsz az üzenetemre,minden jót!
2023. szept. 30. 19:51
 25/34 anonim ***** válasza:

24- szerintem örülj ha nem ír ez egy troll

te nem olvasok gyk-t annyi ilyen kérdés van hogy jaj csúnya nő vagyok nem kellek senkinek de ha ír valaki nekik akkor offolják,nem érdekli őket.

A kérdező a legrosszabb azt írja nincsenek elvárásai de tuti chad-et akar.

A többi legalább le írja hogy jó pasi kell vagy egyedül döglök meg.

És van az a réteg aki csak troll pasi gyerek nő aki hülyül.

Igazából az összes ilyen kérdés így vagy úgy kamu.

Engedd el,ha nőt akarsz prostizz ha máshogy nem megy.

2023. szept. 30. 20:30
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem kamu. De ha nem akarod, ne hidd el.
2023. szept. 30. 20:33
 27/34 anonim ***** válasza:
ha ne kamu akkor miért nem írsz vissza a szerencsétlen 24-nek?
2023. szept. 30. 20:39
 28/34 anonim ***** válasza:

vagy a többi privátra?

csak ápoltság de ha danny devito akarna tőled valamit csak veled egykorú lenne akkor is csak az ápoltság?

2023. szept. 30. 20:40
 29/34 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy nem ismerkedni szeretnék. Nem lennék rá képes így, mert rondának tartom magam. Szeretnék plasztikát és aztán leszek képes ismerkedni.
2023. szept. 30. 20:53
 30/34 anonim ***** válasza:

Én csak barátkozni szerettem volna,egyébként meg ki tudja lehet nekem álom nő lennél.

Kicsit el gondolkodtam az előző válaszok miatt,lehet jobb ha nem próbálkozom de valamiért nem bírom megállni még ha igaz is hogy kamu.

Valahogy nem hiszem de lehet ez lesz a vesztem.

2023. szept. 30. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!