Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet ronda egy nő, hogy attól még legyen
valaki, aki járna vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok, én egy 20-30 év közötti nő vagyok és nem egy szépség.
Nem merek emberek közé se menni nagyon, nem hogy még pasizzak, de ez nem lényeg.
Férfiak, a ti szépség definicótok szerint, mennyire lehet ronda egy nő, úgy hogy még mindig érdekeltek vagytok benne. Használhatjátok ezt a nagyon szeretett 1-10 skálát, ahol a 10 egy igazi bombázónak számít és az 1, nos magától értetődő. Tehát ha valaki azt mondja, hogy még egy pl. 6-ost elfogadna az még mindig picit átlagon felüli. Illetve vannak tulajdonságok, amik szebbé tehetnek egy nőt a férfiak szemében vagy csak az első benyomás az, ami számít?
Ízlések és pofonok. Valakinek a 10/9-es csúnya és a 10/5-os az esete, ráadásul minden a külső. Fontos hogy igényes légy, ápolt, okos, kedves, vicces.
2023. szept. 30. 15:34
2/34 A kérdező kommentje:
Nem azért vagyok ronda, mert nem vagyok ápolt és igényes. Én adok magamra.
2023. szept. 30. 15:36
3/34 anonim válasza:
Nem azt írtam hogy azért vagy ronda. Nem tudom azt se, hogy az vagy-e. Az biztos, hogy kedves nem vagy, inkább frusztrált a saját butasága miatt.
2023. szept. 30. 15:38
4/34 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem azt írtad. Nem értettelek félre. Csak gondoltam azt még hozzáteszem, hogy nehogy valaki azt gondolja, hogy a hanyagságom miatt vagyok olyan ami. Nem akartalak felmérgesíteni. Sajnálom.
2023. szept. 30. 15:41
5/34 anonim válasza:
Hát, nem minden a külső, szóval nagyban befolyásolja a személyisége. Elsőre meg nem szoktam ítélkezni, hisz az első benyomás sokszor nagyon téves. Esetleg mutatsz egy képet privátban?
2023. szept. 30. 15:44
6/34 anonim válasza:
Huu, neked mentálisan nagyon nincsenek otthon. Kérj segítséget, hogy eltudd magad fogadni. Rengeteg nem tùl vonzò nőnek van párja, aki csodásnak látja és szereti, elképzelhető, hogy te sem vagy csùnya, csak egy torz kép él benned magadről
2023. szept. 30. 15:44
7/34 A kérdező kommentje:
De sajna igen:-( Ezért is tervezek plasztikai beavatkozásokat.
2023. szept. 30. 15:47
8/34 anonim válasza:
Nem vagyok mérges, inkább nem értelek miért vagy ennyire buta, hogy amiatt hogy "csúnya" vagy ismerkedni se akarsz. Kit érdekel ha az vagy? Attól még lehetsz jó és értelmes ember.
2023. szept. 30. 15:47
9/34 anonim válasza:
Hát ha valaki iránt nem érzem azt a nagyon erős vonzalmat, azzal max barátság extrákkalt vagy valami hasonlót tudok elképzelni. Nem szoktam pontozgatni,de ha már felhoztad, akkor mondjuk aki 10/8 felett van azzal tudnék komolyabbat elképzelni, 10/5 felett meg a szex az már előfordulhat,de kapcsolat nem igazán. De nem belőlem érdemes kiindulni,mert nagyon válogatós vagyok. Vannak olyan haverjaim akik simán összejöttek komolyra is (szerintem) ronda csajjal.
2023. szept. 30. 15:51
10/34 anonim válasza:
Az 1-10 skála nem objektív mindenkinek más.
Az exem is állandóan az orrát akart műtetni de ne hagytam neki mert nekem tetszetik úgy ahogy van ettől lett önbizalom majd ki dobott egy másik pasi miatt xd.
írj le pár dolgot akár privátban hogy miért vagy csúnyán érdekelne hogy valódi ok vagy csak túl gondolod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!