Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj, ha nem szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha nem szeretnék randizni, ismerkedni más társadalmi osztályban élővel?

Figyelt kérdés

Itt is olvastam már, hogy "bezzeg ha gyári munkás/közmunkás lenne, tuti nem állnál szóba vele", az életben is hallom, hogy a szerelemben a kor, foglalkozás nem számít, és hogy oly' mindegy, ki mennyit keres.

Valamilyen szinten persze, az, én sem úgy indulok randizni, hogy előtte kérem a tavalyi adóbevallását...

De pl. én itt vagyok két diplomával, építem a karrierem, családomnak köszönhetően elég szépen tudtam indulni az életben. Vannak céljaim, terveim és ezeket nem tudnám megvalósítani olyannal, akinek hónap végén melegételre sincs már pénze.

Vagy az évet általában 2-3 hét nyaralással indítom, kikapcsol, feltölt, jó kicsit a karácsonyi őrület után elvonulni. Válasszak, hogy lemondok erről, mert a páromnak a fizetéséből max. a járdaszigetekre mehetnénk, vagy nő létemre fizessem ki az ő részét is és nyaraltassam...

A mindennapokban is előjönnek az ilyen problémák, legyen szó akár nagybevásárlásról, akár lakberendezésről, akár randiprogramokról.

2023. szept. 30. 13:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
57%

Jaj masoknak az is baj hogy en mgleg pl szép vagyok es ranezésre látják a trógerek hogy esélyük sincs ezert kapásbol úgy indítanak hogy utálnak beszólnak.

En is kerdezhetném azt miert baj a trógereknek hogy én nem akarok trógerekkel lenni?

2023. szept. 30. 13:11
 2/28 anonim ***** válasza:
80%
Ezekre a reggel feleseket ivo parasztokra gondolok. Hogy miert baj nekik ha egy huszoneves diplomás nem akar semmit ilyenektol?
2023. szept. 30. 13:12
 3/28 anonim ***** válasza:
81%
Nem baj, teljesen érthető, ha olyan párt keresel, aki hozzád hasonló és nem akarsz rosszabb színvonalon élni kapcsolatban, mint egyedülállóként. Csak azt várod el, amit te is tudsz nyújtani.
2023. szept. 30. 13:17
 4/28 anonim ***** válasza:
37%

Azzal van baj egyedül, hogy lenézed őket.

Szerinted csakis olyan lehet, aki nem akar előbbre jutni, fejlődni. Viszont ha te neked nem lett volna lehetőséged előbbre jutni téged is zavarna,hogy irodában dolgozó férfi elutasítana mondván hogy "pénzéhes" vagy.

Neked az volt a szerencséd hogy a szüleid segítettek, másnak meg nem volt ki, aki nyomta volna alá a pénzt. Természetesen vannak olyanok, akiknek lett volna lehetőségük és mégse éltek vele, de mint írtam veled az a probléma, hogy egyirányúan gondolkodsz. Ráadásul hiába kerestek ti a pároddal majdnem egyformán, hiába utaztok ide-oda, ha a kapcsolat úgyse működik. Inkább a előítéletekkel van baj, de lehet nem annyira, mert az a postás, vagy autószerelő, gyári munkás, aki éjjelin tanul tovább se adna neked esélyt.

2023. szept. 30. 13:31
 5/28 A kérdező kommentje:

Nem nézek le senkit.

De én pl. 30 éves koromra szeretnék gyereket, családi házat.

Nincsen 10+ évem arra, hogy megvárjam, amíg a gyári munkás összeszedi magát, lediplomázik, felküzdi magát a ranglétrán. Mert nézd meg, hogy pl. Budán milyen telekárak vannak, mennyibe kerül ma egy 150-180 nm-es ház felépítése...

2023. szept. 30. 13:36
 6/28 anonim ***** válasza:
21%

Ezzel nincs gond, de...

- Mi van, ha a párod "bebukik", és mehet a börtönbe, mert ügyeskedett? Vagy mint a volt melóhelyem takarítója, anno pilóta volt, sok-sok pénzért. Aztán a látása elromlott, jött pár műtét, és a felmosó.

- Darabszám. Ezzel, a mai szinten, már csak a lóvé miatt kiesik 100-ból 90 pasi. A maradék 10-ből meg a meleg, öreg, fiatal, nős,...

- Téged akarnak a pénzes pasik? Ja, tudom, te modell is lehetnél, olyan tested van, mi? >:)

2023. szept. 30. 13:40
 7/28 anonim ***** válasza:
63%
Akkor miért tettél fel kérdést ha szerinted nem gond a hozzáállásod? Miért zavar hogy más szerint baj hogyan viszonyulsz a GYAKORIN a témához? Nem kell felvenni, éld az életed úgy ahogy jónak látod és kész. Ha te egyszer így látod jónak, akkor hajrá!
2023. szept. 30. 13:40
 8/28 anonim ***** válasza:
52%

Mindenki valamilyen paraméter alapján szűr, ami teljesen természetes. Miért gondolod mégis bajnak? Hogyha valakit a közvetlen környezetedben ez zavar, akkor ezentúl bárkivel kapcsolatba kerülsz?

Embereld meg magad és állj ki magadért, mert rajtad kívül senkinek se fontos, hogy boldog légy!

2023. szept. 30. 13:44
 9/28 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként majd ha 30 évesen mindened meglesz, de mégse leszel boldog, akkor gondolkozz el hogy vajon mi az oka. Legyen szerencséd, légy elégedett, de a jó pénztárca, a diploma kevés hozzá. Millió dolog közbeszólhat.
 10/28 A kérdező kommentje:

"- Mi van, ha a párod "bebukik", és mehet a börtönbe, mert ügyeskedett?"

Ügyeskedős férfi nem érdekel. Ért már véget kapcsolatom hasonló dolog miatt, számomra ez nem fér bele.

"- Téged akarnak a pénzes pasik? Ja, tudom, te modell is lehetnél, olyan tested van, mi? >:)"

Nem, sajnos nem lehetnék modell, mert 164 centi vagyok.

Eddig 6 párkapcsolatom volt, egyik férfinél sem volt probléma a pénz, egzisztencia.

1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!