Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj, ha nem szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha nem szeretnék randizni, ismerkedni más társadalmi osztályban élővel?

Figyelt kérdés

Itt is olvastam már, hogy "bezzeg ha gyári munkás/közmunkás lenne, tuti nem állnál szóba vele", az életben is hallom, hogy a szerelemben a kor, foglalkozás nem számít, és hogy oly' mindegy, ki mennyit keres.

Valamilyen szinten persze, az, én sem úgy indulok randizni, hogy előtte kérem a tavalyi adóbevallását...

De pl. én itt vagyok két diplomával, építem a karrierem, családomnak köszönhetően elég szépen tudtam indulni az életben. Vannak céljaim, terveim és ezeket nem tudnám megvalósítani olyannal, akinek hónap végén melegételre sincs már pénze.

Vagy az évet általában 2-3 hét nyaralással indítom, kikapcsol, feltölt, jó kicsit a karácsonyi őrület után elvonulni. Válasszak, hogy lemondok erről, mert a páromnak a fizetéséből max. a járdaszigetekre mehetnénk, vagy nő létemre fizessem ki az ő részét is és nyaraltassam...

A mindennapokban is előjönnek az ilyen problémák, legyen szó akár nagybevásárlásról, akár lakberendezésről, akár randiprogramokról.

2023. szept. 30. 13:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%
És mégis tönkrement. XD
2023. szept. 30. 13:46
 12/28 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam, hogy bárki tönkrement volna.

Azt írtam, hogy az ügyeskedés, szürkezónázás nekem nem fér bele, semmilyen szinten.

2023. szept. 30. 13:49
 13/28 anonim ***** válasza:
Semmi sem mindegy!
2023. szept. 30. 13:51
 14/28 anonim ***** válasza:
40%

Nézd, én valamennyire megértem az igényeidet és van benne valami amit mondasz.

Viszont, nem minden pénzes pasi normális és lesz vele jól működő kapcsolatod, mint amit írtál is, hogy nem sikerültek.

Szép szép hogy céljaid vannak, a baj csak az vele, hogy semmi nem úgy lesz, nekem elhiheted.

Nem gondolom hogy rossz ötlet pénzes pasit keresned, hisz magad is az vagy, de azért ne hidd hogy ez mindig így lesz, mert pillanatok alatt lehettek homlessközeli állapotban is.

Szerintem használd az eszed, ne zárj ki alapból senkit, érni fog még meglepetés az életben.

Egykét senkijancsiból meglátod mi lesz, és egykét gazdagmárkról is kiderül, hova süllyedt.

2023. szept. 30. 13:54
 15/28 anonim ***** válasza:
35%
30 éves korodban családi házat akarsz? Hát hajrá, vegyél, mi akadályoz meg benne? Max akkor kellene ehhez több idő a konkrétan el kéne tartanod egy pasit.
2023. szept. 30. 13:54
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
Nem baj.
2023. szept. 30. 13:56
 17/28 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező a párkapcsolataidra írtam, hogy tönkrementek annak ellenére hogy egzisztenciájuk volt és diplomájuk! 6(!!!) párkapcsolat ment a levesbe. Vagy nagyon rosszul választasz párt, vagy veled van a probléma és azért futottak zátonyra.

Szóval ja nem minden a jó pénzkereset és főiskola.

2023. szept. 30. 13:59
 18/28 anonim ***** válasza:
27%
Csak felhívom a figyelmedet, hogy van villanyszerelő, kamionsofőr, CNC-forgácsoló, autószerelő stb. ismerősöm, MINDANNYIAN jócskán többet keresnek nálam, pedig a fél életemet végigtanultam, több felsőfokú végzettségem van. És azt se mondhatom, hogy ne lennének tájékozottak a világ dolgaiban vagy műveletlenek lennének. Nem isznak, lakásuk, autójuk, gyerekük van, utaznak ők is bőven. Szóval ha kérhetem, ne vegyünk azért egy kalap alá mindenkit, aki nem diplomás. Nem kell úgy csinálni, mintha ők haljéktalanszállón élnének, a város főterén kéregetnének és a SPAR kukájából szereznének kaját. És tudod, mit? Én a takarítóktól kezdve a gyári munkásokig mindenkit tisztelek, aki becsülettel végzi a munkáját. Még leülni se tudnál, ha valaki nem készítene neked széket. Mit ennél, ha senki nem dolgozna melósként mondjuk egy tejüzemben? Elég szomorú, hogy ők nincsenek normálisan megfizetve!
2023. szept. 30. 14:01
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Mert egyelőre nem ért vele egyet senki. :D mi olyan hihetetlen?
2023. szept. 30. 14:08
 20/28 anonim ***** válasza:
58%

#18:

Úgy pattog, hogy a szülei kifizettek neki mindent, alá toltak mindent. Fogalma nincs a kemény életről, de az élet neki is adja a pofonokat szép sorjában. Nem tisztel senkit, csak a diplomás, gazdagabb embereket holott köztük is akad iszákos, nárcisztikus, bántalmazó, vagy drogos.

Majd ha te is a semmiből futottál volna neki annak, ami most a tiéd kérdező, akkor légy büszke arra, hogy mit értél el! Ne félj értékes, értelmes, becsületes embernek te se kellesz, nemhiába nincs szerencséd párkapcsolat terén.

Mielőtt belém ugrana bárki ez nem irigység, hanem inkább kiakadás, hogy úgy játsza az eszét, hogy nem önerőből ért el valamit és kudarcok érik.

Apukam gyárban dolgozott, majd autószerelő lett később míg anyukám zenetanár volt és én tolmácsnak tanulok. Kösz, hogy egy fiókba raksz minden szakit/"prolit". Innen is látni hogy nem vagy te értelmes, csak beképzelt a nagy semmire. :)

2023. szept. 30. 14:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!